Kahramanmaraş’a Tekstil İhtisas OSB Geliyor.

Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Arpasatan, “Kahramanmaraş’ta da ekonominin can damarını KOBİ’lerimiz oluşturuyor. OSB’ler KOBİ için büyüme fırsatı.’

  25 Ekim 2020 07:50 Pazar
Kahramanmaraş’a Tekstil İhtisas OSB Geliyor.
KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, tekstil İhtisas OSB’nin kurulduğunu ancak henüz yatırım aşamasına geçilmediğini, bir an önce bürokratik engellerin aşılmasının kentin yararına olacağını ifade eden Arpasatan, ekonominin önemli kilometre taşlarından Kahramanmaraş’ın tekstilde Türkiye’nin büyük şehirlerinden olduğunu, Türk iplik sektörünün yüzde 35’ini elinde bulundurduğunu bu nedenle kurulan Tekstil İhtisas OSB’nin büyük önem taşıdığını vurguladı.  Kahramanmaraş merkezde halen iki adet karma OSB’nin faaliyette olduğunu, Tekstil İhtisas OSB’nin ise geç de olsa doğru yere kurulduğunu ifade eden Arpasatan, “Fakat bürokratik engeller yüzünden bir türlü yatırım aşamasına geçilmedi. Diğer iki sektörümüz için de ihtisas OSB’leri kurmamız gerekiyor” dedi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.