ITMF, TMAS'ı Yeni Birlik Üyesi Olarak Karşıladı

TMAS, küresel tekstil üretimi değer zincirinin uluslararası forumu olarak genişlemeye devam eden ITMF'nin en son Birlik Üyesi oldu.

  10 Haziran 2024 08:57 Pazartesi
ITMF, TMAS'ı Yeni Birlik Üyesi Olarak Karşıladı

ITMF üyeleri hâlihazırda küresel tekstil ve hazır giyim üretiminin yaklaşık %90'ından sorumlu şirketleri içermektedir ve Federasyonun kapsamı, 8-10 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu'nun 2024 Moda Etkinliğiyle birlikte Özbekistan'ın Semerkant kentinde gerçekleştirilecek bu yılki Yıllık Konferans gibi girişimlerle genişletilmeye devam etmektedir. Bu, Çin'in Keqiao kentinde gerçekleşen son derece başarılı 2023 ITMF Yıllık Konferansının devamı niteliğindedir.

TMAS üyeleri, tekstil teknolojisi sağlayan önde gelen İsveç firmaları olarak benzer küresel bakış açısına sahiptir.

Birliğin uzmanlığı, iplik kusuru tespiti ve gerginlik izleme için gelişmiş sistemlerden dokuma için iplik besleme teknolojisine, otomasyonlu dikiş üretim hatlarına, kesme makinelerine, nakış teknolojisine, efektif malzeme sevkiyat sistemlerine, kumaş terbiyesi için sprey uygulama sistemine ve çok daha fazlasına kadar uzanmaktadır.

‘’TMAS'ı Üyemiz Olarak Ağırlamaktan Mutluluk Duyuyoruz”

ITMF Genel Müdürü Christian Schindler, “ITMF, küresel tekstil değer zinciri için benzersiz bir uluslararası platform olarak konumumuzu güçlendirecek olan TMAS'ı en son üyesi olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyor” dedi. “Gelişmiş tekstil makineleri tedarikçileriyle bağlantıları güçlendirmek, her zaman çok hızlı değişen ve çoğu zaman zorlu iş ortamında bir adım önde olmalarına yardımcı olacak en son teknolojileri ve çözümleri arayan tekstil ve hazır giyim üreticisi üyelerimiz için son derece faydalıdır.”

TMAS Genel Sekreteri Therese Premier-Andersson, "Tedarik zinciri boyunca aktif iş birliği artık tekstil endüstrisinin sürdürülebilir hedeflerine ulaşmak için hayati önem taşıyor ve ileriye dönük olarak hepimizin birlikte daha yakın bir şekilde çalışması gerekiyor" diye ekledi. “ITMF'ye katılmak, TMAS üyelerine öncelikle tekstil değer zincirinin küresel dinamiklerini daha iyi kavramalarına yardımcı olan benzersiz bir dizi istatistik, yayın ve anket sağlıyor. Ayrıca ITMF konferansları ve seminerler, üyelerimize dünyanın dört bir yanından endüstri meslektaşlarıyla tanışma ve iş ağı kurma konusunda eşsiz fırsatlar sunuyor. ITMF'nin bilgileri ve ağları, sektörün küresel trendleri daha iyi analiz etmesine ve kazanan stratejiler geliştirmesine yardımcı oluyor."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.