ITMF, BTMA'yı Karşılıyor

BTMA tarihi bir bağı yeniden canlandırarak ve Birleşik Krallık şirketlerinin uluslararası erişimini genişletmek için artan bir talebi yansıtarak ITMF’ye katıldı.

  16 Ağustos 2023 08:40 Çarşamba
ITMF, BTMA'yı Karşılıyor

Duyuru, 8-14 Haziran tarihlerinde Milano'da düzenlenen Itma 2023 tekstil makineleri fuarında yapıldı. ITMF Genel Direktörü Dr Christian Schindler, "En son birlik üyemiz olarak BTMA'yı memnuniyetle karşılıyoruz ve ileriye dönük uzun ve verimli bir ortaklığı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi ve ekledi, “ITMF’nin merkezi aslında 1960'lara kadar Birleşik Krallık'ta Manchester'da bulunuyordu, bu da uzun yıllara dayanan paylaşılan köklerimizin bir kanıtıdır. Bugün ITMF üyeleri, endüstrinin tüm karmaşıklığını ve dinamiklerini daha iyi anlamalarını ve karşı karşıya kaldığı fırsatlara ve zorluklara tam olarak yanıt vermelerini sağlayan tüm tekstil tedarik zincirindendir.”

BTMA CEO'su Jason Kent, "Birliğimizin üyeleri bu hafta Itma'da harika zaman geçirdiler ve ITMF'ye katılımı ileriye dönük uluslararası alandaki başarılarının inşasında gerekli görüyorum" dedi ve şunları ekledi, "Ayrıca, bu yıl Kasım ayında Çin'in Keqiao kentinde düzenlenen ITMF 2023 Yıllık Konferansına katılmayı dört gözle bekliyoruz."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.