ITMA ASIA + CITME, Haziran 2021’e Hazır

2021 yılının ilk ve en büyük tekstil makine fuarı olucak olan ITMA ASIA + CITME için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Fuarda 1650 katılımcı şimdiden yerini ayırdı.

  20 Ocak 2021 09:00 Çarşamba
ITMA ASIA + CITME, Haziran 2021’e Hazır

Devam eden küresel koronavirüs pandemisine rağmen, kombine etkinlik, dünyanın en köklü tekstil makineleri markaları da dahil olmak üzere 25 ülkeden katılımcıların desteğini almaya devam ediyor.

Yer tahsisi yapılan başlıca katılımcılar arasında CHTC, Danis Makina, Electro-Jet, Eton Systems, Fong's, Groz-Beckert, Itema, Jeanologia, Karl Mayer, MS Printing Solutions, Muratec, Oerlikon Barmag, Picanol, Reggiani Macchine, Rieter, SDC, Santoni, Saurer, Savio, Shima Seiki, Staubli, Toyota, Tsudakoma, Vandewiele ve Vanwyk yer alıyor.

Trützschler Group CEO'su / CSO'su Dr. Dirk Burger, “2008'de Şanghay'daki ilk etkinlikten bu yana hiçbir ITMA ASIA + CITME fuarını kaçırmadık. Bu yıl herkes için zor bir yıl olsa da, müşterilerimizle yüz yüze iletişim kurabilmemiz için önümüzdeki yıl fuarın düzenlenecek olmasından dolayı çok mutluyuz.  Sonuçta, kombine show Asya'daki en önemli platform ve bu nedenle bu önemli pazarda hala tutarlı bir şekilde katılım göstermemiz gerekiyor. "

Jeanologia'nın Asya Bölümü Direktörü olan diğer katılımcı Jordi Juani, “ITMA ASIA + CITME, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında en son bilgileri yayınladığımız en uygun konsepte sahip gösterilerden biridir. Asya pazarına odaklandığımız için müşterilerimize her zamankinden daha yakın olmak, etkinlikte yer almak ve Çin ekibimiz ve Hong Kong'daki yeni merkezimiz aracılığıyla ekstra destek vermek istiyoruz. "

Cematex İlgiden Memnun

Fuar sahipleri, Cematex ve Çinli ortaklar - Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, Ccpit (CCPIT-Tex), Çin Tekstil Makineleri Derneği (Ctma) ve China Exhibition Center Group Corporation (Ciec), firma desteğinden ve ölçeğinden memnun.

Cematex Başkanı Ernesto Maurer, “Pandemi dünyayı altüst etmiş olabilir, ancak katılımcılar pazarlama çalışmalarını sürdürme hedefindeler. Bu nedenle, şov desteklerinde kayda değer bir değişiklik olmadı. Bazı çevrelerde uluslararası iş seyahatleriyle ilgili bazı endişeler olsa da, kombine şov hala mega bir vitrin için hazırlanıyor. "

Roadshowlarımız Devam Ediyor

Çin Tekstil Makineleri Birliği'nin (Ctma) Onursal Başkanı Bay Wang Shutian, "Küresel salgın nedeniyle, bazı denizaşırı katılımcılar sergi planlarını değiştirdiler. Yine de uluslararası üne sahip tekstil makine üreticilerinin varlığını sürdüreceğiz. Koşullar izin verdiğinde, sergi tanıtımı için roadshow etkinliklerini çalışmalarımıza dahil edeceğiz. "

ITMA ASIA + CITME, 12-16 Haziran 2021 tarihleri ​​arasında Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (NECC) gerçekleşecek. 170.000 metrekarelik gross(varsayılan) sergi alanı ile 6 salonda gerçekleştirilecek. Beijing Textile Machinery International Exhibition Co Ltd tarafından organize edilmektedir ve ITMA Services tarafından ortaklaşa organizasyonu ile düzenlenmektedir. Japonya Tekstil Makinaları Birliği, fuarın özel bir partneridir.

2018'deki son ITMA ASIA + CITME kombine fuarı, 28 ülke ve ekonomiden 1.733 katılımcının katılımını memnuniyetle karşıladı ve 116 ülke ve bölgeden 100.000'den fazla ziyaretçi ağırladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.