İtalyan Tekstil Makineleri INDEX2023'te Vitrinde

Dünyanın lider dokunmamış kumaşlar fuarı INDEX’te, 18-21 Nisan 2023 tarihleri arasında 40'tan fazla makine üreticisi de dahil olmak üzere yaklaşık 90 İtalyan katılımcı yer alacak.

  29 Mart 2023 08:30 Çarşamba
İtalyan Tekstil Makineleri INDEX2023'te Vitrinde

ITA - İtalyan Ticaret Ajansı, geçmiş edisyonlarda olduğu gibi, İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Derneği ACIMIT ile iş birliği içinde sektöre makine üreten firmalara ayrılmış bir fuar alanı organize etti. İtalyan pavilyonunda (Salon no. 4, Stant no. 4131 & 4137) 12 katılımcı firma yer alacaktır. Bunlardan ACIMIT üyeleri: Bematic, Bombi, Bonino, Dell'Orco & Villani, Ferraro, Loptex, Ommi, Rf Sistemleri, Texera, Zappa Macchine. Diğer ACIMIT üyesi firmalar kendi stantlarıyla fuara katılacak.

Dokunmamış kumaşlar endüstrisi son yıllarda çok önemli ölçekte büyüme gösterdi. Sektörde faaliyet gösteren Avrupalı şirketleri bir araya getiren birlik EDANA'ya göre, geçen yılki çok etkileyici büyümenin ardından dokunmamış kumaşlar üretim hacmi 2021'de %2 büyüyerek 3 milyon tonu aştı.

ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi, "Dokunmamış kumaşlar üretimindeki büyüme, dokunmamış kumaşlar makine talebine de yön verdi’’ dedi ve ekledi, ‘’İtalyan teknolojik tedarik hacmi sonuç olarak genişledi. 2023 INDEX edisyonunda, çok önemli sayıda İtalyan makine üreticisinin varlığı, dokunmamış kumaşlar için makine üretiminde de öncü bir rol oynama isteklerini kanıtlıyor.’’

İtalyan ihracatının eğilimi, dokunmamış kumaşlar makinelerinin üretimindeki belirgin artışı kanıtlıyor. Aslında 2021'de İtalya'nın yurtdışı satışları 102 Milyon Euro (bir önceki yıla göre +%77) değerine ulaştı ve 2022'nin ilk dokuz ayında İtalyan ihracatının değeri 92 Milyon Euro seviyelerini korudu.

İtalyan Pavilyonunu ziyaret edin @lNDEX2023, Salon no. 4, Stant no. 4131 & 4137


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.