İnovasyon & Hizmet UCMTF'nin DNA'sında

UCMTF üyeleri, İstanbul uluslararası tekstil makineleri fuarında yeniliklerini sergileyecek.

  04 Haziran 2024 08:30 Salı
İnovasyon & Hizmet UCMTF'nin DNA'sında

Yenilik ve hizmet, UCMTF üyelerinin DNA'sına işlenmiştir. Müşterilerinin uzun vadeli teknoloji & sürdürülebilirlik ortaklarıdır. Bunların çoğu, uluslararası grupların da parçası olsa da küçük veya orta ölçekli şirketlerdir. Talebe dönük üretimli uzman ekipmanlar, sundukları çözüm yelpazesinin bir parçasıdır. Kenevir tekstili ve/veya doğal boyama gibi daha yeşil süreçlere ulaşmak için geleceğe yönelik çözümler geliştiriyorlar.

ITM 2024, en iyi çözümleri bulmak ve sunmak için en üst düzeyde şahsen tanışmak adına harika bir fırsattır. Elbette bazı ana eğilimler var: sürdürülebilirlik, ham madde, enerji ve su tasarrufu, geri dönüşüm, dijitalleşme, bulut bilişim, yapay zekâ, maliyet verimliliği vb. UCMTF üyeleri için bir diğer ana eğilim ise müşterilerin bulunduğu her yerde yerel bir ortak gibi hareket etmek. .

Fuarda Sizi Karşılayacak UCMTF Üyeleri

AESA İzleme Sistemleri -Uzaktan Kontrole ve Enerji Optimizasyonuna Olanak Sağlar

Tekstil fabrikası iklimlendirmesinde dünya çapında uzman olan AESA Hava Mühendisliği, uzaktan kontrol ve enerji optimizasyonuna olanak tanıyan en yeni nesil izleme sistemlerini sunarak yeni dijital dünyaya tam hızla giriyor.

Oda koşullarından atık toplama, atık ayırma ve iklimlendirmeye kadar otomasyon, gerekli koşullara göre ayarlanmış optimizasyonlu güç tüketimi için Flexicontrol. Tahmine dayalı analiz ve alarm sistemi yoluyla önleyici bakıma olanak tanıyan izleme, AESA, oda kontrol sistemini optimize etmek ve oda dalgalanmalarını tahmin etmek ve invertör tahrik sistemi aracılığıyla tüketimi optimize etmek için önceden tanımlanmış modele odaklanır.

DOLLFUS & MULLER- Yeni Boyacılar ve Terbiyecilerle Makineleriyle Buluşuyor

Dollfus & Muller, boyahanelere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla örme terbiye için sanforlama keçelerini büyük gelişmelerle sürekli olarak iyileştiriyor. En pürüzsüz yüzeyi, mükemmel kılavuzlandırma ve en iyi kompaktlama oranı sayesinde kumaşlara özel bir bakım getirir.

Dollfus & Muller'in sanforlama palmer keçeleri Denim üreticileri için idealdir. Ayrıca Dollfus & Muller, dayanıklı baskı sonrası kurutma bantları kaliteleri üretmektedir. Bu baskı sonrası kurutma bantları çarşafların pigment baskısı için özel olarak tasarlanmış en dayanıklı bantlardır. Hassas kumaşlar, eşarplar ve bayrakların üretimi için özel olarak tasarlanmış özel açık örgü kemerler sunarlar. Bu batlar, sırt kısmındaki parçacıkları önleyebilecek iz bırakmayan özel yüzeylere sahiptir. Dollfus & Muller, en geniş baskı sonrası kurutma bantları yelpazesine ve en güçlü kurutma bantlarına sahiptir. Dollfus & Muller aynı zamanda transfer baskı keçeleri de üretmektedir. Bu keçeler ısıya ve boyar maddelere karşı dayanıklı olup renklendiricilerin kumaşlara mükemmel bir şekilde aktarılmasını sağlar.

SUPERBA KR1- Düğümleme Modülü Büyük İlgi Görecek

Superba, tüm taleplerini karşılamak için geniş bir makine yelpazesi ve yeni tekstil süreçleri sunuyor. Tanınmış TVP3'ü sayesinde basınç altında doymuş buharla ısıl-fiksajda halihazırda lider olan Superba, KR1 düğümleme sistemiyle bobin sevkiyat & paketleme için yeni bir otomasyon çözümü sunuyor. İnsan operatörlerin işe alınması giderek zorlaştığından ve görevler değiştikçe, üretim boyunca tüm bobin düğümleme aşamalarının otomasyonlu hale gelmesine olanak sağlıyor.

Ayrıca etiketleme ve paletleme hizmetleri de sunuldu; kalite kontrol seçenekleri ve veri yönetimi kombinasyonu müşterilerin ilgisini çekti. Superba'nın Lastik Kordu, Polyester DTY, Yapay Suni Çim, Teknik Tekstiller ve daha fazlası gibi yeni pazarlarda çeşitlenmesini sağlıyor…

UCMTF Hakkında

UCMTF 1921 yılında kuruldu. Fransız Tekstil Üreticilerinin tekstil ekipmanlarının temsilci organıdır, yani “Union des Constructeurs de Machines Textiles Français» anlamına gelir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.