Saurer TechnoCorder TC2 Sıradışı İnovasyonlarıyla Techtextil 2024'te

Yenilikçi inovasyonlara ve değerli müşteri faydalarına sahip TechnoCorder TC2

  05 Nisan 2024 08:55 Cuma
Saurer TechnoCorder TC2 Sıradışı İnovasyonlarıyla Techtextil 2024'te

Saurer TechnoCorder TC2, geniş bir yelpazede iplik sayımlarında çok sayıda tedarik malzemesinden tekli ve çoklu ipliklerin bükülmesine yönelik yüksek performanslı bir makinedir. TechnoCorder TC2'nin daha da geliştirilmesi hiç bitmiyor ve bu nedenle Saurer müşterilerine büyük rekabet avantajları sunuyor.

TechnoCorder TC2 ile Daha Fazla Esneklik mi?

TechnoCorder TC2'nin (PreciWinding ve Yağlama cihazı) esnek kullanım seçenekleri, iki yeni seçenek hassas iplik sayım kabı ve kaba iplik sayımlarına yönelik özel ekipmanla tamamlandığı için bu kesinlikle evet. Bu yeni eklemeler, şablon 670'in işlenebilir iplik sayım yelpazesini daha da genişletiyor ve müşterilerimizin ürün yelpazelerini genişletmesine olanak sağlıyor.

Hassas İplik Önemlidir – İhtiyacınız Olan Şey Bizde!

Yeni hassas iplik sayım kabı, işlenebilir minimum iplik sayım aralığını 110 dtex'e düşürür ve bu da müşterinin örneğin dikiş iplikleri üretebilmesine olanak tanır.

Kaba iplik sayımları başınızı mı ağrıtıyor? Bunun çaresi bizde!

670 ölçüm için kaba iplik sayımlarına yönelik yeni özel ekipmanımız, kaba ipliklerin işlenmesinde belirgin avantajlar sağlayabilir. Balon sınırlama halkası sayesinde iplik sayım aralığı maksimum 33000 dtex'e kadar genişletilebilir. Üstelik ürün yelpazesi kolaylıkla genişletilebiliyor.

Daha Fazla Yenilik ve Ek Avantajlar

Yeni geliştirdiğimiz bilyalı iplik frenimiz, sadece iplik artıklarının fren haznesinde birikmesini engellemekle kalmıyor, aynı zamanda müşterinin fren ayarlarını saniyeler içinde düzenlemesine de olanak tanıyor. Bu aynı zamanda kurulum süresinin ve temizlik gereksinimlerinin azalmasına da neden olur. Ayrıca makinenin kullanılabilirliği ve üretkenliği aynı anda artırılır. Saurer fuar ekibi, Techtextil 2024'te müşterileri ve ziyaretçileri ağırlamayı ve onları TechnoCorder TC2'nin avantajları hakkında bizzat bilgilendirmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Saurer Grubu Hakkında

1853 yılında kurulan Saurer Grubu, iplik üretimi için makineler ve bileşenlere odaklanan, dünya çapında faaliyet gösteren lider bir teknoloji şirketidir. Uzun yıllara dayanan geleneğe sahip bir şirket olarak her zaman inovasyon lideri olduk. Bugün grup, iki segmentten oluşan tekstil endüstrisi için bir çözüm sağlayıcısıdır. Eğirme Çözümleri balyadan ipliğe kesikli elyaf işleme için yüksek kaliteli, teknolojik olarak gelişmiş ve müşteri-odaklı otomasyonlu çözümler sunar. Saurer Teknolojileri, müşterilerin dinamik pazar gereksinimlerine esnek bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanıyan, lastik kordu, halı, kesikli elyaf, cam filamenti ve endüstriyel iplikler için üstün zekâ ve ekonomik büküm ve kablolama makinelerinde uzmanlaşmıştır. Otomasyon Çözümleri, tekstil fabrikalarına bir dizi emek tasarruflu sistem sağlar. İsviçre, Almanya, Fransa, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan, Özbekistan ve Singapur'daki lokasyonları ile yaklaşık 4.000 çalışanı bulunan Saurer Grubu, dünyanın dört bir yanındaki tekstil merkezlerine hizmet verecek donanıma sahiptir. Saurer, Şanghay Menkul Kıymetler Borsası'na listelenmiştir (WKN: 600545).


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.