Vickers Oils, Lonati'nin Örgü Makinelerini Yağlıyor

BTMA üyesi Vickers Oils, VICKERLUBE SOCK 46 iğne yağı için Orijinal Ekipman Üreticisi (OEM) onayını alarak örgü makineleri lideri Lonati ile olan ortaklığında önemli bir eşiğe ulaştı.

  08 Şubat 2024 08:31 Perşembe
Vickers Oils, Lonati'nin Örgü Makinelerini Yağlıyor

VICKERLUBE SOCK 46, modern örgü makinesi teknolojisinin kriterlerini karşılamak üzere tasarlanmış mineral bazlı bir iğne yağlayıcıdır. Çok iyi stabilite değerlerine sahip olmasının yanı sıra yüksek standartta yağlama sağlar ve oksidasyona karşı yüksek dirence sahiptir. Ürün kolayca temizlenebilir ve dengeli bir katkı sistemine sahiptir, bu da tüm makine bileşenleriyle tamamen uyumlu olduğu anlamına gelir. Ayrıca en yüksek kalitede son ürünü üretmek için zorlu elastanlar da dâhil olmak üzere her tür iplik üreten makinelerde de kullanılabilir. BTMA CEO'su Jason Kent, "Modern tekstil makineleri için, özellikle de çok sayıda iğneye ve uzun süreler boyunca hassas ve doğru bir şekilde çalışması gereken hareketli parçalara sahip gelişmiş örme makineleri için özel ve sürdürülebilir yağlamanın önemi hafife alınmamalıdır" dedi.

Lonati artık tek silindirli GOAL serisi örgü makinelerinde kullanılmak üzere VICKERLUBE SOCK 46'yı resmi olarak tavsiye ediyor; bu, Lonati, Vickers Oils ve İtalyan temsilcisi Lubrogamma ekiplerinin özel çabalarını gerektiren başarılı bir iş birliğine işaret ediyor. Vickers Oils sürdürülebilir ürün geliştirmeye kendini adamıştır ve VICKERLUBE SOCK 46, Global Organik Tekstil Standardı (GOTS) tarafından belirlenen açıkça tanımlanmış kriterleri karşılar ve ZDHC MRSL Seviye 1 sertifikasına uygundur.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.