Geleceğe UCMTF ile Ulaşmak

UCMTF üyeleri gerçek girişimciler tarafından yönetilir. Ar-GE ve hizmet onların DNA’sının köklerinde yer alır.

  09 Mayıs 2023 09:00 Salı
Geleceğe UCMTF ile Ulaşmak

Fransız Tekstil Ekipmanı Üreticileri özellikle uzun elyaf eğirme (yün, akrilik …), iplik büküm ve kontrol (teknik iplikler dâhil), alan-boyama, halı iplikleri için ısıl fiksaj, halı sistemleri, kasarlama ve santrifüjleme ekipmanları, terbiye süreçleri için boyama ve terbiye, keçeler ve kayışlar, hassas işleme ve tekstil ERP işlemlerinde güçlüdür.

Gerçek girişimciler tarafından yönetilen KOBİ'lerdir. Ar-GE ve hizmet onların DNA’sının köklerinde yer alır.

Derneklerinin Genel Sekreteri Christian Guinet, “girişimci ruhlarının teşvikiyle üyelerimiz, birlikte şekillendirmek ve kendi gelecekleri ile müşterilerinin geleceği arasında mükemmel bir uyum sağlamak için yenilikleri benimsiyor. Itma 2023, çözüm bulmak için en üst düzeyde yüz yüze biraraya gelmek için harika bir fırsat. Elbette bazı ana eğilimler var: sürdürülebilirlik, ham madde, enerji ve su tasarrufu, geri dönüşüm, dijitalleşme, Nesnelerin İnterneti, bulut bilişim, yapay zekâ, maliyet kısıtlaması vb. Diğer bir ana eğilim ise hizmet odaklı olmak ve müşterilerin bulunduğu her yerde yerel bir ortak gibi hareket etmektir.

ITMA'da müşterilerimizi karşılamadan önce, Fransız tekstil ekipmanları için bir gurur anını sizlerle paylaşmak istiyorum. Norveçli atlet Kristian Blummenfelt, Erkekler Triatlon Olimpiyat Altın Madalyasını kazandı. Yüzmek, bisiklete binmek ve koşmak için giydiği Trimtex Skinsuit, bir Fransız şirketi tarafından tasarlanıp üretilen bir kumaştan yapılmıştır. Alışılmadık derecede yüksek oranda elastan kaplı polimer içeren çok hassas ve teknik kumaşı üretmek için üyelerimizden birinin özel ekipmanına ihtiyaç vardı. Son derece teknik bir kumaş için üst düzey bir teknik terbiye ekipmanı ve hikayenin sonunda bir Altın Madalya!''

FIL KONTROL Salon 2

Sensör uzmanı, 1990'dan beri FIL KONTROL, tekstil makineleri endüstrisi için ekipman cihazları geliştirme, üretme ve satma konusunda uzmanlaşmıştır. Bu pazardaki en ünlü markalardan biri haline geldiler.

Büyük tekstil üreticileri FIL KONTROL'ün yüksek kaliteli ürünlerine güveniyor:

-iplik kesiciler,

-iplik sensörleri,

-iplik tansiyon sensörleri,

-hız ve varlık sensörleri.

FIL KONTROL uzun yıllardır ITMA fuarlarına katılıyor. Milano'da elektro-mekanik, optik, endüktif ve yansıtıcı teknolojileri kullanan en son gelişmelerini sunmaktan gurur duyacaklar.

Buna ek olarak, dünyanın her yerinden satış departmanı ve acente ağı, endüstri ihtiyaçlarına ve pazar vizyonuna uyarlanmış özel geliştirme taleplerini değiş tokuş ve analiz için ulaşılabilir olacak.

PETİT YEDEK PARÇALARI Salon 2

PETIT YEDEK PARÇALARI, tüm ICBT hassas sayım makineleri için orijinal yedek parçaların dünya çapında hakim ticaretini elinde tutar. Teknik kadrosu, eğitimlerini artık miyadını doldurmuş olan tarihi üreticiden aldı. PETİT YEDEK PARÇALARI sadece kataloglardan parça satışı yapmakla kalmaz, ekipman ve lokasyon ne olursa olsun çözümler sunar.

20.000'den fazla yedek parça referansı, orijinaline uygun parçaların gerçekleştirilmesi için gerekli tüm çizimlerin yanı sıra dikkatle analiz ve müzakere edilmiş fiyatlarla stokta bulunmaktadır. Kopya veya sahtecilik yok!

Kaplama, büküm ve tekstüre konusunda uzun yıllara dayanan tecrübesi ve ihracat becerileri üzerine inşa edilen PETİT YEDEK PARÇALARI, 1946 yılından bu yana tüm tekstil makineleri için aksesuar ticaretinde uzmanlaşmış, tüm markalar bir arada, ekipmanların bakımı için: teşhis, onarım, sökme, yeniden kurma gibi ulusal ve uluslararası düzeyde tüm talepleri karşılayabilmektedir.

HEMP-ACT Start-Up Valley Salon 3

Kenevir, en elit modaya uygun bir elyaf, yeni bir küresel tekstil kaynağı haline geliyor.

Kenevir tekstil liflerinin çıkarılması ve valorize edilmesi alanındaki 20 yıllık uzmanlığa dayanan HEMP-ACT, yepyeni tekstil dekortikasyon hattının pazarlaması olan ITMA 2023'te lansman yapacak.

Ayrıca, müşterilerinin çok hızlı bir şekilde başarılı ve kârlı hale gelmelerini sağlamak için HEMP-ACT, tüm uzmanlığını ve ağını onların hizmetine sunar:

-kenevir tarımını ve hasadını desteklemeye adanmış Hemp-Act eğitim kursları ile kaynak kullanan müşterileri güvence altına almak,

-projeye ve bölgeye en uygun en kârlı işletme modelini seçmek,

-kenevir liflerini kolayca dönüştürmek ve pazarlamak,

-küresel ekonomiye bağlı güçlü bir yerel oyuncu olmak.

Bu nedenle, HEMP-ACT'nin tekstil kenevirinin bu yeni sürdürülebilir ekonomiye geçişi için sunduğu eksiksiz ve modüler bir çözümdür. Her hektar ekili kenevirin 15ton CO2 depolayacağı bu kârlı ve gelecek vaat eden ekonomide.

SUPERBA Salon 3

SUPERBA, gelişmiş ısıl-fiksaj çözümleriyle tanınmaktadır. Yapay zekâ, tekstil şirketlerinin gelişmiş dijitalleşmesinde ve otomasyonunda giderek daha yaygın hale geldiğinden, teknoloji ve sürdürülebilirliği harmonize etmek temeldir.

SUPERBA, bu iki hedefin el ele gittiğine ikna oldu. Bu nedenle bu yıl Milano'daki ITMA 2023'te iki stratejik yenilik ortaya konacak: KR1 & MCD3(M).

İlki, bir robot tarafından desteklenen yepyeni bir otomatik düğümleme sistemidir. Birçok sanayi dalında kullanılabilen KR1 sistemi, bobinlerin sevkiyatına, paketlenmesine ve etiketlenmesine olanak sağlar. Bu makine ile SUPERBA'nın taahhüdü, müşterilerin 7/24 çalışan bir endüstriyel robot sayesinde üretkenliklerini artırmalarına yardımcı olmaktır.

İkincisi, MCD3(M), MCD3 alan-boyama makinesinin iyileştirilmiş bir versiyonudur; talebe bağlı olarak ölçeklendirilebilen bir yapıdır ve ayrıca ilave boyama modülleri eklemek ve sistemi istediğiniz zaman ölçeklendirmek opsiyonuyla artan ihtiyaçları karşılamak için müşterinin üretim gereksinimlerine göre boyama makinesi boyutunda hassas ölçülerde kurulabilir.

Bu yeni teknolojiler, tekstil sektöründeki gerçek yenilikleri temsil ediyor. Tedarik zincirinin daha gelişmiş otomasyonu ve daha hassas kontrolü sayesinde bu, üretim maliyetlerini azaltmanın yanı sıra enerji ve zaman tasarrufu sağlar. Gelişen teknolojiler ve güçlenen otomasyon, SUPERBA için müşterilerin optimize edilmiş ürünleri daha kontrollü bir üretim maliyeti ile üretmeleri için bir yol sunuyor.

Son olarak, enerji tüketimi açısından daha iyi optimize edilmiş makineler tasarlamaya yönelik bu sürekli çabalar, müşterilerin karbon ayak izlerini azaltmalarına izin verdiği için SUPERBA adına önemli bir konuyu temsil ediyor. Her senaryoda, SUPERBA'nın müşterilerine fakat aynı zamanda bitmiş ürün tüketicilerine aktarmak istediği vizyon budur.

AESA Hava Mühendisliği Salon 3

Zaten teknolojisinin kalitesi ve güvenilirliği ile tanınan, tekstil fabrikası için iklimlendirme konusunda dünya çapında uzman olan AESA Hava Mühendisliği, en yenilikçi, tam-kapsamlı içerikli çözümleriyle uzaktan kontrol ve enerji optimizasyonuna izin veren en son nesil izleme sistemlerini sunarak yeni dijital dünyaya tam hızla giriyor.

Oda koşullarından atık toplama, atık ayrıştırma ve iklimlendirmeye kadar otomasyon, gerekli koşullara göre ayarlanmış optimum güç tüketimi için Flexicontrol.

Tahmine dayalı analiz ve alarm sistemi aracılığıyla önleyici bakıma izin veren izleme, AESA, oda kontrol sistemini optimize etmek ve odadaki değişimler hakkında öngörüde bulunmak ve invertör sürücü sistemi aracılığıyla tüketimi optimize etmek için önceden tanımlama modeline odaklanır.

NSC Salon 3

NSC, yün ve yün benzeri lifler gibi uzun kesikli elyafların işlenmesi için tekstil makinelerinde küresel bir uzmandır. 3 makine 460 m²'lik standında tanıtılacak.

ERA 50 penye makinesi, çoklu servo motor sürücü tasarımında sunulacaktır. Bu yeni sürücü ile ayarların çoğu ana kumanda ekranı aracılığıyla mümkün olacaktır. Bu yeni ERA penye makinesinde çok geniş çeşitlilikte malzemeler test edilmiştir ve sonuçlar, özellikle nazik bir şekilde işlenmesi gereken zarif malzemeler için umut vericidir. Ayrıca ek sürücülere rağmen güç tüketimi düşük kalıyor.

GC 50 zincir askısı, ana kumanda ekranında daha fazla ayara izin veren servo motorlar tarafından tahrik edilen ek sürücülerden de yararlanır.

NSC, yaklaşık 20 yıllık aradan sonra, ipek, tiftik ve keten gibi düşük kohezyonlu malzemeleri bükerek işlemek için tasarlanmış yeni bir flayer BM 21 ile geri dönüyor. Elektrikli tahriki makineyi kullanıcı dostu hale getirir.

Tüm bu yeni servo motor sürücü tahrikleri, standart dişli kutuları kullanmaktan daha hassas ayarlara izin verecektir. Tekstil kalitesini artıracaktır.

Ayrıca, bu yeni sürücüler ve teknoloji, raporların her makineye kaydedilmesine izin verir, makineler arasında veri alışverişi, bir hasar durumunda makinelere uzaktan erişim sağladığı için bir Üretim Uygulama Sistemleri (MES – Endüstri 4.0) aracılığıyla mümkün olacaktır.

NSC makinelerindeki tüm bu yeni teknolojiler, tekstil kalitesini artırmak için kumanda ekranı aracılığıyla doğru ayarlarla kullanıcı dostu, düşük işlevli makinelere yönelik küresel eğilimi takip ediyor.

EBELMANN SALON 6

1981 yılında kurulan BARBIER-EBELMANN, artık özel kesme cihazları ve katı malzemelerin işlenmesinde dünyaca ünlü bir uzmandır. Ebelmann, müşterileriyle yakın işbirliği içinde, özellikle cam, aramid, karbon elyafları gibi teknik elyaflar dâhil olduğunda kesme sorunlarını çözmek için çözümler bulmaktadır. Karbür tungsten bıçaklı özel makaslarda, polikristalin elmas girişi ve seramiklerle birlikte sürekli teknik yenilik sayesinde EBELMANN, teknolojinin "en çığır açan noktasındadır." Tamamen dijitalleştirilmiş işleme merkezleriyle takımlandırılan EBELMANN, müşterilerinin üretim kaynaklarının geliştirilmesine katkıda bulunuyor. Ayrıca BARBIER-EBELMANN bir üretim hizmeti ve yeniden bileme hizmeti sunmaktadır.

MALLEIN Salon 6

77 yıllık tecrübesi ile MALLEIN, tekstil faaliyetinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen çözgü ve dokuma leventleri uzmanıdır. Alüminyum dökümhanesinin ve tüm üretim araçlarının komple entegrasyonu, MALLEIN'in özellikle özel alüminyum alaşımları konusundaki bilgi birikimi sayesinde tüm özel taleplere cevap vermesini sağlar.

MALLEIN, ITMA 2023'te, daha güçlü ve büyük bir geometrik hassasiyetle üretmek için her yıl gelişen yeni alüminyum konteyner’larından bazılarını sergileyecek. Ayrıca özel müşteri uygulamaları için geliştirilen yeni kenarlıkları (flanş) da sergileyecekler.

MALLEIN, ISO 9001 V 2015 ve ISO 14001 V 2015 sertifikalıdır.

SCHAEFFER Productique Salon 9

SCHAEFFER, yeni tekstil işletme bilgi sistemini tanıtacak: SolinWAI. Dijital ekipmanlar, 21. yüzyılın zorluklarını aşmak için temel bir faydadır: dayanıklılık, esneklik, yanıt verebilirlik, CSR yönetimi, denetlenebilirlik. Bilgi sistemlerinin giderek artan hibritleşmesiyle yüzleşmek zorunda kalan SCHAEFFER tarafından tekstil şirketlerine sunulan dijital çözümler, endüstriyel ve işletme süreçlerinde geniş iyileştirme alanları açıyor:

-iş akışları aracılığıyla yönetilen dinamik organizasyon,

-uzman sistemlerin yoğun kullanımı ve yapay zekanın getirdiği çeviklik,

-sektörün ortakları arasında birbirine bağlantılı süreçleri geliştirmek için şirketlerin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış standartların gücü.

ITMA'da en ileri teknolojilerle tasarlanmış bu ekipmanın gücünü gösterecekler. En büyük grupların yanı sıra küçük ve orta ölçekli tekstil şirketleri için ulaşılabilirdir. SolinWAI, özellikle tekstil şirketlerinin günlük operasyonlarını iyileştirmede etkilidir. Bu dijital çözüm, şirketlerin daha fazla yararı için esneklik, sürdürülebilirlik, modernlik, yapay zekâ ve iş akışlarını bir araya getiriyor. Schaeffer'in N. Schlumberger ile olan ortaklığı sayesinde SolinWAI ve FyberMES (Endüstri 4.0 ve değişim yönetimi çözümü), Endüstri 4.0'ın katkılarının pratik örnekleridir: basitlik, verimlilik, esneklik ve üretim kaynaklarının şirketlerin küresel yönetim sistemine entegrasyonu. Tekstil endüstrisi için yeni kurumsal kaynak yönetimi ürününün sunumu, müşteriler için verimlilik ve üretkenliği artırmada önemli bir kilometre taşıdır.

CALLEBAUT DE BLICQUY Salon 10

CALLEBAUT DE BLICQUY, tamponlar, kablolar, tümsekler, bobinler dâhil olmak üzere her türlü elyafın veya uygulamanın kasarlanması ve boyanması için komple üniteler tasarlar ve üretir. Verimliliği, sürdürülebilirliği ve güvenliği en üst düzeye çıkaran anahtar teslimi kurulumlar için dünyanın her yerinden müşteriler bu üreticiye yöneliyor. Üretkenliği ve kaliteyi en üst düzeyde tutarken kullanılan ham madde, su ve enerji miktarını azaltan çözümlerde uzmandırlar. Entegre Optilab çözümleri sayesinde makineler, herhangi bir uygulamada kilo başına en düşük maliyeti elde etmek için su miktarını azaltabilir, bu da hızlı bir yatırım geri dönüşü ve çevre üzerinde minimum etki ile sonuçlanır.

Valtech Grubu'nun bir üyesi olarak CALLEBAUT DE BLICQUY, tekstil endüstrisinde uzun bir geçmişe ve otomasyon ve süreç optimizasyonunda kapsamlı deneyime sahip iki makine üreticisi olan Valvan ve Cretes ile yakın bir şekilde çalışmaktadır. Bu işbirliği, kenevir ve keten gibi doğal liflerin işlenmesinin daha iyi anlaşılmasıyla sonuçlanarak daha düşük maliyetle üstün defibrilasyon ve kasarlama sonuçlarına yol açtı.

Ardından, özetlemek gerekirse: yüksek performanslı, düşük etkili çözümler.

HANNECARD Salon 11

120 yılı aşkın deneyimiyle HANNECARD, çeşitli sektörlere kauçuk, poliüretan, kompozit ve karbürde endüstriyel rulo kaplamaların Avrupa'daki lider tedarikçisidir. Ayrıca, silindir bakımından silindir onarımına ve silindir optimizasyonuna kadar çok geniş bir yelpazede başka hizmetler de sunarlar. HANNECARD, tekstil terbiye endüstrisine ROLLIN markası altında şunları sağlar:

-kompresif çektirme makineleri için lastik bantlar: Sanfor, Comfit, Bonzai,

-tekstil terbiye makinelerinin fularlarının silindirleri için, boyutlandırmadan ziyarete kadar kauçuk kaplamalar,

-kaplama hatları için yapışmayı önleyici kauçuk kaplamalar,

-tubetex makineleri için metal silindirler,

-rulo kaplama bantları.

HANNECARD tüm tekstiller için geçerli çözümler sunar: örme, dokuma – hazırlıktan finisaj işlemine kadar teknik tekstiller ve dokunmamış kumaşlar, kumaş kaplama için özel yapışma önleyici kaplamalar da dâhil olmak üzere.

ALLIANCE MAKİNELERİ TEKSTİL Salon 11

BENE ve DURAND'ı bünyesinde barındıran ALLIANCE, tüm ITMA fuarlarında yer aldı.

ALLIANCE makinelerinde daha fazla Hava, daha az su kullanılmış olup, hem kalite sağlar hem de uygulama maliyetlerinde kademesiz olarak daha fazla tasarruf sağlar.

2023'te, su ihtiyacı ile birleşen enerji fiyatlarındaki büyük artış, ALLIANCE’ın iki öncü makine geliştirmesini sağladı:

-Çok esnek bir makine olan JETA UF, az miktarda yüksek değerli kumaşları en kısa sıvı oranında boyamak için kullanılır (prototip oluşturma, kapsül toplama ve küçük partiler); örme kumaşların yanı sıra dokuma kumaşların da boyanmasını sağlar.

-Kimyasal boyarmaddelere alternatif olarak doğal boyamaya adanmış NATURA DS. Bu boyama yöntemi günümüzde giderek daha çok konuşulmakta ve çevre dostu olmaktadır.

Bu 2 yenilik, IoT bağlantısını (nesnelerin interneti) ve gelecekteki boyama yapay zekâmızı barındırabilecek yepyeni bir otomasyon platformunu içerecek. ALLIANCE MAKİNELERİ TEKSTİL firması çeşitli makine tiplerinin üretiminin yanı sıra yedek parça tedariği de yapmakta ve çok iyi bir satış sonrası hizmet sunmaktadır.

ALLIANCE, yepyeni makinelerin yanı sıra JOUVENCE hizmetini de önermektedir: makineler, güncellenmiş bir teknolojiyle tamamen yenilenebilir ve 20 yıldan uzun süre tekrar çalışabilir.! Tüm makine yelpazesi, Artırılmış veya Sanal gerçeklikte stantta da görülebilir.

SPOOLEX Salon 14

CALEMARD, SPOOLEX'in dönüştürme makineleri bölümüdür. 1955'ten beri çok geniş yelpazede pazarlarda mevcut olan Calemard, faaliyetlerini yüksek seviye teknik dilici uygulamalarına odaklamıştır. Daima modüler tasarıma dayalı olan Calemard'ın her dilicisi çok amaçlıdır ve kalın veya ince malzemeleri geniş veya dar şeritlerden oluşan fularlara veya makaralara dönüştürebilir. Teknik ve süreç uzmanlığı, Fransız şirketin dönüştürülecek ürüne bağlı olarak aynı makinede yüksek, düşük ve hatta aşırı düşük gerilimi yönetmesi için hassas ağ tansiyonu kontrol ve kılavuzlandırma sistemlerine sahip makineler geliştirmesine olanak sağlamıştır. Sonuç, ikincil işlemlerde kolay kullanım için tutarlı gerginliğe, temiz ve düz kenarlara sahip kompakt silindirlerdir.

DECOUP+'ın ultrasonik teknolojisi, kenarların yıpranmadan temiz ve yumuşak olmasını sağlar, zımba teli, yapıştırıcı, perçin gibi herhangi bir ek malzeme olmadan, aynı zamanda güçlü ve düzenli kaynaklama ile aşırı kalınlık sağlar. Ultrasonik herhangi bir sentetik kumaşta kullanılabilir. Hızlı ve estetik olan bu teknoloji, son ürünün doğrudan kullanımına olanak tanır. 1975'ten beri komple bir endüstriyel ürün yelpazesiyle piyasada bulunan Decoup+, tekstil üretim sürecinin herhangi bir adımında kullanılan kompakt ve ergonomik cihazlar sunar.

ROLL CONCEPT, SPOOLEX'in Endüstriyel Silindirler bölümüdür. 1991'den beri şirket, hat hızını artırmak, işlem performansını iyileştirmek için özel mühendislik süreçlerinden geçmiş endüstriyel avara silindirleri, soğutma silindirleri ve sarım göbekleri tasarlar ve üretir – işlemdeki ağ gerilimini azaltarak ve/veya enerji tasarrufuna yardımcı olarak.

DOLLFUS & MULLER Salon 14

200 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Dollfus & Muller, 1995 yılında iki şirketin birleşmesinin sonucudur: Dollfus & Noack ve Manufacture Muller.

Bugün Dollfus & Muller, özellikle Tekstil terbiye ve Tabakhaneler için sonsuz keçe ve kurutma bantlarının lider üreticisidir.

Dynajet, Dollfus & Muller'in mürekkep püskürtmeli yazıcılar için kumaşlarda ve ayrıca tiyatrolar ve etkinlikler için geniş enli kumaşlarda uzmanlaşmış bir satış departmanıdır.

Dollfus & Muller, tekstil terbiye ve dokunmamış kumaşlar fabrikaları için sonsuz keçeler ve kurutma bantları üretmektedir:

-örgü terbiye için sanforlama keçeleri,

-denim ve dokuma kumaş terbiye için sanforlama keçeleri,

-tekstil baskısı için baskı kurutma bantları,

-transfer baskı için süblimasyon battaniyeleri,

-yün terbiyesi için dekatür keçeleri,

-termo-bağlama fırınları için kurutma bantları,

-örgü terbiye için gerilimsiz kurutma bantları.

Örgü terbiye için Dollfus & Muller sanforlama keçeleri, boyahanelere daha iyi hizmet verebilmek için büyük evrimlerden geçti. Sanfor keçe kalitesi, en pürüzsüz yüzeyi sayesinde kumaşlara hassas bir uygulama kazandırır, özel sanforlama keçe tasarımı açısından mükemmel bir kılavuzlandırmaya ve en iyi sanforlama oranına sahiptir.

Dollfus & Muller sanfor palmer keçeleri, Denim üreticileri için idealdir. Ayrıca Dollfus & Muller, dayanıklı baskı kurutucu bant kaliteleri üretmektedir. Bu baskı kurutma kayışları, yatak çarşaflarının pigment baskısı için özel olarak tasarlanmış en dayanıklı baskı kurutma kayışlarıdır. Dollfus & Muller, hassas kumaşların, eşarpların, bayrakların üretimi için özel olarak tasarlanmış özel baskılı açık örgü kayışına sahiptir, bu kayışların arka taraftaki partikülleri de önleyebilen özel iz bırakmayan yüzeyleri vardır. Dollfus & Muller, en geniş baskı kurutma bantları yelpazesine ve en güçlü kurutma bantlarına sahiptir.

Son olarak, Dollfus & Muller transfer baskı keçesini üretiyor. Isıya ve boya personeline karşı dirençli olan bu keçe renklendiricilerin kumaşlara mükemmel bir şekilde aktarılmasını sağlar.

TEXTI SONICS SAS Salon 18

TEXTI-SONIC, FIBC endüstrileri (Big-Bags, …), makine ve dokuma tezgahı üreticileri, ambalajlama, teknik tekstiller, jeotekstiller, dokunmamış kumaşlar, medikal, tenteler, plastikler ve esnek ürünler için özel bir ultrasonik kaynaklama ve sızdrımazlık / dilme cihazları yelpazesi tasarlar ve üretir. Bu cihazlar, düz veya eğimli işletmeler veya sürekli montajda çok katmanlı, çok noktalı sızdırmazlık, uçtan uca dar veya geniş ağları birleştirme için büyük bir teknik çok yönlülük sunar.

Patentli yaklaşma sistemi "Sonic Temas Kontrolü" olarak bilinir. Optimum sızdırmazlık/kesme sonuçlarını garanti eder ve ayrıca sonotrodların ve ekipmanların en düşük seviyede aşınmasını sağlar.

"Sentetik thermo-eriyebilen kumaşlar" için, sızdırmazlık/dilimleme teknolojisi kumaşların terbiyesini iyileştirir:

-çok güçlü, yumuşak ve temiz sızdırmaz kenarlara sahip (yıpranma yok),

-sızdırmazlık ve dilme operasyonlarında yüksek verimlilik ile,

-aşırı-kalınlık olmadan,

-dönüştürülecek ürünlerin orijinal renklerine uygun olarak,

-yanma ve hatta sararma olmadan.

Paketleme endüstrisinde ultrasoniklere yönelmek şunları sağlar:

-sürekli olarak gerekli yüksek sıcaklığı tutması gereken ısıtma elemanları kullanmak yerine sadece ihtiyaç halinde ultrasonik kullanarak büyük miktarda enerji tasarrufu sağlamak,

-klips veya zımba teli vb. kullanımından kaçınmak ve bu şekilde malzemelerin geri dönüşümü ile ilgili Avrupa çevre standartlarına uyulması.

ROUSSELET-ROBATEL Salon 18

1905'ten beri ROUSSELET-ROBATEL, sürekli santrifüjlü hidro-ayrıştırıcılar ve gevşek stok elyaflar, bobinler ve tekstil kumaşları için değiştirilebilir sepetli toplu parti santrifüjler içeren tekstil endüstrisinde kullanım için santrifüjler üretmektedir.

Santrifüjlü hidro-ayrıştırıcı, tekstil santrifüjü, sürekli santrifüj, toplu parti ve otomatik tekstil santrifüjleri

-Doğal veya sentetik her tür tekstil ve elyaf için

-Tüm biçimler için (stok, flok, çile, kumaş, bobin...)

-Boya ve terbiye fabrikaları, pamuk kasarlama, yün yıkama ve karbonizasyon

-Emdirme ve uygulamaları (yanmazlık, katranlama...)

Makine tasarımının sürekli iyileştirilmesi için çalışan yüksek nitelikli mühendis ve teknisyenlerden oluşan tasarım departmanı sayesinde; ROUSSELET-ROBATEL benzersiz ve özelleştirilmiş çözümler sunabilir. ROUSSELET-ROBATEL, tüm müşterilerine verimli bir satış sonrası hizmet sunmaktadır. Yerinde test veya geçici üretim için kiralamak veya satın almak amacıyla geniş bir ekipman yelpazesi de mevcuttur. Annonay'daki test tesisinde, müşterinin özel sürecine göre en son santrifüj teknolojisi kullanılarak ön çalışmalar yapılabilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.