Fransız Tekstilcilere Yeni Web Sitesi

Fransız tekstil makine üreticileri birliği UCMTF, yeni web sitesini tanıttı. Web sitesi aracılığı ile kolayca mesaj göndermek mümkün.

  06 Ağustos 2021 08:56 Cuma
Fransız Tekstilcilere Yeni Web Sitesi

Covid-19 Pandemi şartları Fransız tekstil makine üreticileri birliği UCMFT’yi  daha interaktif, kullanımı kolay ziyaretçi dostu bir internet sitesi hazırlama fikrini hızlandırdı.

Özellikle yeni ekipman arayan tekstil sanayicileri ve daha genel olarak yeni teknoloji ortakları arayan Fransız tekstil partner ortaklığı için en iyi adres hiç şüphesiz UCMTF’nin yeni web adresi www.ucmtf.com Tekstil fabrikalarını, özellikle eski konumunda dokuma fabrikalarını ziyaret etmek için tüm dünyayı dolaşan Genel Sekreterleri Christian Guinet şunları söylüyor:

“UCMTF'nin yeni web sitesini tanıtmaktan çok mutluyuz. Eminiz ki birçok tekstil sanayicisi, aradıkları çözümü hangi firmanın kendilerine sunabileceğini araştıracak ve bulacaktır.” dedi.

Web sitesinde Dernek üyelerini tanıtımı yer alıyor. Buradan her bir firma tanımını (genel sunum, ana ürünler, uygulama alanları, teklifler, iş organizasyonu ve referanslar) bulmak mümkün.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.