Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri Fas'ta Muadilleriyle Buluştu

Ucuz İşGücü ile Öne Çıkan Fas Tekstil Endüstrisi Fransa Tekstil Ekipman Üreticilerini Ağırladı. Alliance, Fil Control, NSC, Petit, Schaeffer Productique Katılımcılar Arasındaydı.

  10 Mart 2022 08:38 Perşembe
Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri Fas'ta Muadilleriyle Buluştu

Pandemi nedeni ile uzunca bir süredir yüzyüze seyahatlerin iptal edilmesi sonrası gerçekleştirilen etkinlik memnuniyetle karşılandı. Fas ve Fransa'nın tekstil ve hazır giyim endüstrisinde çok güçlü ve tarihi bağları var. Faslı girişimciler, Fransız işletme okullarında ve Fransız tekstil üniversitelerinde tekstil mühendisliklerinde eğitim gördü. İki ülke arasında lojistik imkanları çok ulaşılabilir; ulaşım hızlı ve güvenilirdir. Ayrıca, yetenekli ancak pahalı olmayan iş gücü ile Fas endüstrisi ve uluslararası alanda tanınmış Fransız markaları birlikte çalışmak için ortak yarar prensibi ile hareket etmektedir. Bu nedenle Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri uzun süredir bu pazarda çok aktifler.

Faslı Tekstilciler Memnun Kaldı

Kasım ayının son haftası içerisinde Fas’ta gerçekleştirilen etkinlikten hem organizatör hem de Faslı tekstil sanayicileri büyük memnuniyetle ayrıldı.Fransız Ticaret ve Sanayi Odası, Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri Derneği (UCMTF) Fransız organizatörleri arasındaydı. Fas tarafında, Fès-Meknés'in yatırım kulübü, Fas Tekstil ve Konfeksiyon Endüstrileri Birliği (AMITH), Fas bakanlığı, tekstil okulu (ESITH), Fas teknik tekstil derneği vb. yer almaktaydı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.