Fransız Tekstil Ekipmanları: Mireille Jautzy, Yeni Genel Sekreter

Fransız Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği (Fransızca UCMTF), Ekim ayı başında Mireille Jautzy'nin Genel Sekreter olarak atandığını duyurdu. Görevi emekli olmaya karar veren Christian Guinet'ten devraldı.

  13 Kasım 2023 12:27 Pazartesi
Fransız Tekstil Ekipmanları: Mireille Jautzy, Yeni Genel Sekreter

Başkan Hugues Schellenberg atamaya ilişkin şuna değindi; “Mireille'i ağırlamak bizim için büyük bir fırsat. Çeşitli endüstrilerdeki edindiği deneyimine uluslararası düzeyde yeni bir yaklaşım getirecek, deneyiminin büyük bir kısmı üst düzey pozisyonlara ait, ve yine stratejiler ve büyük projelere pilotluk yaparak geçmiştir. Onu yeni fikirler getirdiği için seçtik ve bu yılın Temmuz ayından itibaren birlikte çalıştıkları için Christian Guinet'le geçişimiz sorunsuz ve olumlu oldu.''

Hugues Schellenberg, Christian Guinet ile çalışırken kritik bir dönemi geride bıraktıklarını ekledi ve şunları paylaştı, ''Fuarlar ve uluslararası seyahatlerde Kovid kriziyle ve özel koşullarla yüzleşmek zorunda kaldı. 1982 yılında üyelerimizden birine katılmış ve birçok fuarda roadshow etkinliklerimizi, seminerlerimizi ve Ulusal pavilyonlarımızı düzenleyen Tanıtım Komitemizin Başkanlığını yapmış ve tekstil yayınlarıyla ilişkilerimizi yönetmiştir. 2019 yılında Genel Sekreterlik görevini üstlendi. Tüm bağlantılarımız onu tanıyor ve takdir ediyor.

Eminim ki Fransız Makine Üreticisi üyeleriyle aynı değerleri paylaşan Mireille'i memnuniyetle karşılayacaklarından eminim. Makinelerinin ve hizmetlerinin çoğunu dünyanın her yerine ihraç eden üyelerimiz için büyük bir değer olacak.''

Fransız Makineleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.ucmtf.fr adresini ziyaret edin.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.