Cematex Yeni Başkanını Seçti

Ernesto Maurer, Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi Cematex'in yeni başkanı oldu.

  10 Ağustos 2020 07:32 Pazartesi
Cematex Yeni Başkanını Seçti

Ernesto Maurer, Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi Cematex'in yeni başkanı olarak atandı. Maurer, önümüzdeki dört yıl boyunca Cematex'i küresel çaptaki zorlu koşullarda üç önemli fuarda görev alarak idare edecek.

Bu fuarlar:

  • ITMA Asia + CITME: 12-16 Haziran 2021 tarihleri ​​arasında Şangay'da gerçekleşecek.
  • 2022 ITMA Asia + CITME
  • Milano ITMA 2023 (8-14 Haziran)

Maurer, 12 Haziran'da Cematex Genel Kurulu tarafından seçilmiş bir isim olmasıyla dikkat çekiyor. 2015 yılından bu yana İsviçre Tekstil Makineleri Birliği Başkanlığı görevini sürdüren Maurer aynı dönemde Cematex Yönetim Kurulu Üyesi ve son dört yıllık süreçte 1. Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Maurer konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Post-Covid-19 dönemi bugünün ve yarının tekstil endüstrisi üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak. Cematex, ITMA markasını giderek dijitalleşen fırsatlara odaklanmak da dahil olmak üzere bugün ve gelecekte dünya genelindeki partnerlerine taşıyan sergiler için liderlik rolünü sürdürmeye kararlı.” ifadelerini kullandı.

Cematex Hakkında:

Cematex, Avrupa Ulusal Tekstil Makine Birliklerinin temsilci sıfatında resmi organıdır ve Avrupa, Asya ve Çin'deki müteakip edisyonlardan bu yana ITMA fuarlarını organize etme yetkisine sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.