BUTGEM, profesyonel eğitimlere başlıyor

BUTGEM, iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik üst düzey profesyonel eğitimlerle göz dolduruyor.

  12 Şubat 2019 00:00 Salı
BUTGEM, profesyonel eğitimlere başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren ve yılda 3 binden fazla kişiyi meslek sahibi yapan BUTGEM (Bursa Teknoloji ve Tasarım Geliştirme Merkezi), iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik üst düzey profesyonel eğitimler hazırladı.

BUTGEM, profesyonel eğitimler nitelikli elemanlar yetiştirecek
Bursa iş dünyasının ihracatının ve rekabetçiliğinin artırılması noktasında model projelere imza atan BTSO, mesleki eğitime yönelik çalışmalarını da sürdürüyor. Mesleki yeterlilikte marka olan MESYEB’den hizmet sektörünün nitelikli istihdamına katkı sağlayan BTSO Mutfak Akademi’ye kadar birçok projeye imza atan BTSO, BUTGEM bünyesinde gerçekleştirdiği eğitimlerle de iş dünyasına güç katıyor. Her yıl 3 bine yakın gence meslek edindirme ve geliştirme kurslarıyla hizmet veren BUTGEM yeni bir eğitim programına start verdi.

200 kişi faydalanacak
BTSO liderliğinde şimdiye kadar düzenlediği 900’e yakın eğitim programıyla mesleki eğitimde önemli bir tecrübeye sahip olan BUTGEM, yeni profesyonel eğitimler için duyuruya çıktı. 10’ar kişilik sınıflar halinde kurgulanan eğitim programları için yaş sınırı yok. Üst düzey eğitimlerden 200’e yakın kursiyerin faydalanması hedefleniyor. Uzman kadrosu ve son teknoloji ile donatılmış dersliklerde yapılacak meslek geliştirme eğitimleri için başvurular, DOSAB’da yer alan BUTGEM binasında şahsen gerçekleştirilecek.

Kategoriler de belirlendi
Tekstil sektörüne yönelikKar amacı güdülmeden gerçekleştirilecek profesyonel eğitimlerin kategorileri de belirlendi. Tekstil sektörüne yönelik üst düzey eğitimler; ‘Tekstil Desen Tasarımı’, ‘Dokuma Kumaş Gramaj ve Maliyet Hesapları’, ‘Dokuma Kumaş Yorumlama’, ‘İplik Kriterleri ve Analizi’ eğitimlerinden oluştu. BUTGEM’de IBM Catia Program Eğitimi hafta içi ve hafta sonu şeklinde kurgulanırken; merkezde Solidworks-‘Solidcam Program’, ‘Otomasyon Sistemleri (PIC 1200)’ ‘Android İle Mobil Programlama’, ‘3B Görselleştirme ve 3 DS Max’ eğitimleri de yapılacak. Profesyonel eğitimler kapsamında ayrıca 4 ayrı dönem olarak İngilizce kursları da planlanıyor. (Dünya)

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.