Acimit Kurumsal Kimliğini Yenilenen Logo ve Web Sitesi ile Yeniledi

Ana hatlarıyla yenilenen çevrimiçi web sitesi DNA'sında esas olarak bir değişime uğramamıştır.

  13 Mayıs 2022 15:39 Cuma
Acimit Kurumsal Kimliğini Yenilenen Logo ve Web Sitesi ile Yeniledi

ACIMIT, İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Derneği, yenilenen kurumsal kimliğini tanıttı, derneğin kendisi ve Take iletişim ajansının dâhil olduğu ortak bir girişimin meyvesi, logonun yeniden tasarımı, yeni marka kitapçık tasarımı ve yeni web sitesinin geliştirilmesini kapsayan çalışmaları başarıyla yürüttü.

ACIMIT'in yeni imajı, onun gelişen ve dinamik ruhunu yansıtıyor. Logo, derneğin değerlerine sadık kalacak şekilde yenilendi, kökleri güçlü bir şekilde İtalya’ya dayanan logo, uluslararası çapta gelişimine vurgu yaparken, tüm tekstil makineleri sektörünün evrimsel doğasını temsil ediyor. Resmi web sitesi hem görünümü, hem dokunuş hem de yapısı bakımından tamamen yenilenmiştir, ancak DNA'sında esas olarak bir değişime uğramamıştır.

ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi, "Yaratıcılık, teknolojik yenilik ve İtalyan konseptlerinin bir araya gelmesi - bunlar, logomuzun ve derneğimizin koordineli imajını yeniden tanımlamada ve ona ikna olmada bize rehberlik eden fikirlerdir’’ dedi ve ekledi, "Yeni logo, iki ana hedefle kuruluşumuzun üzerine dayandığı temel değerlerini yansıtmak üzere tasarlandı: daha yakın olma ve bir araya gelme fikirlerini teşvik ederken, tüm ortak paydaşlarımız için bir aidiyet ruhunu yansıtırken, ve ACIMIT'i küresel tekstil tedarik zincirine önerirken, İtalya'nın tekstil makineleri sektöründeki liderlik rolünü aktarmak.’’

ACIMIT tarafından duyurulan bir başka yenilik de, bu yıl 8-14 Haziran tarihleri arasında Milano'da gerçekleştirilecek olan ITMA 2023'te İtalya'nın tekstil makine üreticilerinin varlığını teşvik eden hepsi-yeni iletişim konseptidir. Katılımcıları ITMA'da bir araya getirmek için tasarlanan temel iletişim konsepti, ACIMIT'in temel değerlerinin ITMA'nın sahip oldukları ile bağlantısı için geliştirilmiş bir proje olan ‘Geleceği Şekillendirmek’tir, derneğin çeşitli faaliyetlerini, girişimlerini ve iletişim projelerini içeren, tüm çalışmaları İtalyan Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı ve İtalyan Ticaret Ajansı'nın desteğiyle sunulan bir girişim. Amaç, yenilikçi ve sürekli değişimi destekleyen bir yol haritası izleyerek tekstil tedarik zincirinin geleceğini şekillendirmek için canlı bir talebi teşvik etmektir.

ACIMIT'in kurumsal kimliğini geliştiren web sitesi ve iletişim girişimleri ile ‘Geleceği Şekillendirmek’ yaratıcı projesi Nisan ayı sonundan itibaren çevrimiçi olarak ve ayrıca derneğin resmi kanallarında izlenebilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.