ACIMIT 22 Üreticiyle ITME Afrika’da Yerini Alacak

İtalyan Tekstil Makine Üreticileri Birliği ACIMIT 14 Şubat - 16 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak olan ITME Afrika'da yerini alacak.

  03 Mart 2020 09:56 Salı
ACIMIT 22 Üreticiyle ITME Afrika’da Yerini Alacak

Etiyopya, küresel tekstil ve hazır giyim endüstrisi için yeni bir üretim merkezi sayılan Etiyopya ITME Africa’ya ev sahipliği yapacak. ITME Afrika fuarının ilk oturumunda da İtalyan Ticaret Ajansı tarafından düzenlenen İtalyan pavyonunda 22 İtalyan tekstil makinesi üreticisi yer alacak. ACIMIT ile ilişkili üyeler arasında Arioli, Biancalani, Bianco, Bonino, Carù, Corino, Erhardt-Leimer, Fadis, Ferraro, Flainox, Lafer, Loptex, Mariplast, Mcs, Mesdan, Pugi, Ratti, Reggiani, Roj, Santoni, ve Savio yer alıyor.

Etiyopya'ya ihracatın son beş yılda önemli ölçüde büyüdüğünü ancak toplam değerlerin rakamsal bazda mütevazı kaldığını açıklayan ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi,”2019 Ocak-Temmuz döneminde İtalya'nın Etiyopya pazarına ihracatı 3,3 milyon avro değerine ulaştı. Zucchi şöyle devam etti “Makine teknolojimizin kalitesi, şu anda bu pazarda çalışan rakiplerimizin kalitesinden daha üstündür. Odak noktamız, ITME Afrika gibi fırsatların yanı sıra İtalyan Ekonomik Kalkınma Bakanlığı'nın desteği ve İtalyan Ticaret Ajansı. ITME Afrika, İtalyan katılımcılara yakın zamanda kurumsal bir misyonun amacı olan Kenya ve Tanzanya'daki tekstil şirketleriyle tanışma fırsatı da verecek.’’ ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.