Manyetik Kaplama için Mikrodalga Kontrolü

Monforts Teknik Tekstiller Başkanı Jürgen Hanel, VDMA’nın tekstil makineleri bölümü tarafından 20 Mayıs’ta düzenlenecek bir sonraki uluslararası webtalks etkinliğinde yer alacak.

  17 Mayıs 2021 11:13 Pazartesi
Manyetik Kaplama için Mikrodalga Kontrolü

En yeni Monforts kaplama teknolojisinin özel mikrodalga ölçüm sistemleri tarafından nasıl desteklendiğine dair tüm ayrıntıları vermek üzere Pleva'da Araştırma ve Geliştirme Mühendisi olan Johannes Lutz ona katılacak.

Montex®Coat manyetik rulo kaplama işlevi, operatörler için kullanımı kolay ve işlem sonrası çok daha kolay temizlenirken, çok çeşitli kaplama ve terbiye işlemlerin yapılmasına izin verir.

"Bu silindir, silindir içindeki mıknatısın tamamen ayarlanabilir şekilde konumlandırılması ve mümkün olan dört farklı mıknatıs konumu sayesinde tekstil terbiyecilerine geniş bir ürün yelpazesi sunar, hem doğrudan kaplama sistemi hem de dolaylı kaplayıcı olarak çalışacak şekilde ayarlanabilir,’’ dedi, Hanel.

Lutz, sıralı mekanik tahminlerinde en son gelişmelere ek olarak, Pleva mikrodalga ölçüm teknolojisinin kaplama proseslerinde kullanımına genel bir bakış sunacak.

Kaplama işlemlerinde sabit bir yüksek kaliteyi sağlamak için, uygulanan kimyasalın miktarını doğru bir şekilde ölçmek ve kontrol etmek gerekir ve Pleva'nın 700 serisi cihazları bunu, tekli veya üçlü olarak sağlanabilen temassız mikrodalga nem ölçüm teknolojisi ile gerçekleştirir. nokta birimleri veya çapraz ölçüm birimi olarak.

Ücretsiz katılımlı web konuşması 20 Mayıs'ta saat 14: 00-13: 00 (CEST) arasında gerçekleşecek ve daha fazla bilgi ile birlikte kayıt buradan yapılabilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.