Krantz Kalitesi TME 2021’de Yerini Aldı

TME 2021’deki standlarından iplik boya ve kumaş jet makinalarını sergileyecek olan KTM Krantz sektör temsilcilerine iplik ve kumaş boyada geliştirdikleri son sistemleri tanıtacak.

  22 Nisan 2021 10:20 Perşembe
Krantz Kalitesi TME 2021’de Yerini Aldı

1882 yılında Almanya’da tekstil makine imalatı için kurulan 1993 yılından bu yana patentli üretimlerini Türkiye’de KTM Krantz olarak devam eden şirket Tekstil boyama ve ıslak işleme makineleri alanında uzman. H.T Long Tube Fabric Dyeing, H.T Aqua Rapid Fabric Dyeing, H.T Yarn Fabric Dyeing, H.T Beam Fabric Dyeing, H.T Aero Fabric Dyeing makinelerin üretimini başarı ile gerçekleştiren KTM Krantz, Tekstil pazarındaki talepleri teknolojik yenilikleriyle karşılamayı amaçlıyor. Geleneksel yöntemler yerine yenilikçi bir üretim tarzının hakim olduğu firma, Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı  TME 2021’de yeni ürettiği teknolojilerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine sergileyecek.

KTM Krantz Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı  TME 2021 fuarına KTM Krantz olarak iplik boya ve kumaş jet ve yeni geliştirdikleri Sensodye makinelerini sergileyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.