KRANTZ Kalitesi TME 2021 Fuarında

135 yıllık know how ile Tekstil Makineleri sektörüne hizmet veren KTM KRANTZ, Yarn Dye, Fabric Dye, HT Jet Dyeing ve Ultrasonic Washing Dye Makinelerini TME 2021 fuarında sergileyecek.

  29 Temmuz 2021 09:05 Perşembe
KRANTZ  Kalitesi TME 2021 Fuarında

Krantz ,Aachen şehrinde,Almanya’nın en batı ucunda, Hollanda ve Belçika sınırlarına yakın bir yerde Mühendis Hermann Krantz tarafından 1882 yılında kurulmuştur. Başlangıçta Havalandırma ve Isıtma sistemlerine yoğunlaşan firmada, tekstil makineleri hızlı bir biçimde gündeme gelerek firmanın bir diğer kuvvetli sütununu oluşturmuştur.1920’li yılların öncesinde firma yalnızca Alman Tekstil Firmalarına makine sevk etmekle kalmayıp,tüm dünya çapında aktif bir konuma ulaşmıştı. Bu tarihten sonra Krantz ismi tekstil terbiye ve diskontinü boyama konusunda yüksek performanslı ve yüksek kaliteli makineler ile anılan bir konuma gelmiştir.

1992 yılında KRANTZ ailesi firmalarını Alman Babcock Grup’a satma kararı alırlar.Sonraki yeniden yapılanma sürecinin bir parçası olarak,boya makineleri üretimlerini, Türkiye de tamamen bağımsız yönetimli KTM KRANTZ firmasına devrederler. Burada, tabii ki, KRANTZ firması eski kalite standartlarının korunmasına büyük bir önem atfetmişdir.

TME 2021 Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri fuarına katılım kararı alan firma fuar sırasında İplik Boyanması için geliştirilen Yarn Dye,  kumaş boyama makinesi HT Jet Dyeing, Fabric Dye ve son olarak Ulstrasonic Washing Dye makinelerini sergileyecek.  Yurtiçi ve Yurtdışında tekstil sektöründen büyük ilgi gören Krantz, teknolojik yeniliklerini fuar ziyaretçilerine standında gösterme imkanı bulacak. Sektörün son dönemde büyük bir hareketlilik içinde olduğunu söyleyen firma Genel Müdürü Tayfun Karakurt, ‘’ İstanbul’da düzenlenecek TME 2021 fuarının  başarılı geçeceğini görüyoruz. Emek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Sektörümüz için hayırlı olsun’’ dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.