Jigger İmalatında Katilenin Adı: Wichelhaus

İTEKS – İnter Tekstil, Tekstil makine sektöründe, dokuma ve örgü kumaşların boyanmasında ihtiyaç veren Jigger makineleri geliştiricisi Wichelhaus grubun Türkiye temsilciliğini üstlendi.

  29 Kasım 2021 08:47 Pazartesi
Jigger İmalatında Katilenin Adı: Wichelhaus

110 Yıllık tarihinin birikimi olan Alman Wichelhaus grup şirketleri; Tekstil makine ve otomasyonunda komple çözümler geliştirme ve uygulamada uzman bir organizasyondur.

Wichelhaus grubun Türkiye temsilciliğini İTEKS – İnter Tekstil Sanayi ve Tic. Ltd. Şti üstlenmiştir. Wichelhaus; Tekstil makine sektöründe, dokuma ve örgü kumaşların boyanmasında ihtiyaçlara yanıt verebilecek yeni Jigger makineleri geliştirmiştir. Wichelhaus geliştirdiği teknolojik makineler kısaca şu şekildedir.

Vario Jiger

Günümüz sanayisinin talepleri dikkate alınarak, ekolojik çözümler getiren bu model, benzerlerine göre %30 daha az enerji tüketimi ile en zor dokuma kumaşları işleyebilmektedir.

Vario Line HT  Jiger

Kademesiz ayarlı kumaş gerilim kontrolü ile donatılan makine ; 143 dereceye ulaşan yüksek sıcaklıkta , 4000 mm ene kadar olan PES ve karışımları kumaşların mükemmel boyanması için geliştirilmiştir. İstenildiği takdirde dakikada 200 metreye ulaşabilen kumaş hızı ve yüksek performanslı ısı eşanjörü ile işlem zamanını azaltabilmektedir. Yeni dizayn edilen sirkülasyon sistemi ile komple banyoda sabit ısı ve boya konsantrasyonu sağlamaktadır.

Ultra Jigger AT

Naylon, Viskon, Pamuk, Perlon, İpek gibi hassasiyeti olan dokuma kumaşların kasarlanması – boyanması ve yıkanması için tasarlanan bu üniversal Jigger, modern mühendislik çalışmasının bir ürünüdür. Çok hassas kumaşlardan çok ağır kumaşlara kadar geniş bir aralıkta sabit bir kumaş gerilimini (0-1000N) garanti eder.

Kontrollü bir doldurma ve boşaltma, 150 m/dakika kumaş hızında, 0-1000N arasında kademesiz ayarlı kumaş gerilimi ile otomatik Jigger işlemi sağlayan bu model enerji kontrolü sayesinde tüketim kontrolü de sağlamaktadır.

Lab Jigger

Laboratuvardan ana imalata geçtiğimizde, ton farklarının oluşması sık karşılaştığımız bir durumdur. Bir defada doğru sonuçlara ulaşılması hedefi ile Wichelhaus mühendisleri, ana makine ile aynı olan Vario Lab Jiggeri geliştirmişlerdir.

Doğru laboratuvar reçeteleri elde edilmesinde mükemmel uygunluğu olan model; koleksiyonlarınız için numune hazırlamada da doğru çözümdür. Vario Lab Jigger dar kumaşların işlenmesinde birinci sınıf bir çözümdür. 300 mm -500mm arası silindir genişliği, 250 mm sarım çapı ile 3-12 litre flotte kapasitesi ve elektrikli ısıtma düzeneği ile esnek bir laboratuvar makinesidir.

Otomasyon

Günümüz ekonomi koşullarında birçok fabrika, üretimin gerçek zamanlı fiili koşullarını bilmek ve imalat hatalarını azaltarak bir defada doğru üretimi yapmak istiyor: Bununla beraber makinelerdeki hatalar da çok kritik bir faktör olmaktadır.  Wichelhaus, boyahaneden dok arabaları hareketine kadar, ihtiyacınız olan alanlarda otomasyon çözümleri sağlayabilmektedir.

Wichelhaus; çalışmakta olan fabrikalarda bulunan  Jiggerler içinde modernizasyon hizmetleri vermektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.