Has Group’tan Yeni Nesil Fırça Makinesi

Tekstil terbiye proseslerine yönelik yeni teknolojileri müşterileriyle buluşturmaya devam eden Has Group, yeni nesil dikey fırça makinesini tanıttı.

  01 Şubat 2018 01:00 Perşembe
Has Group’tan Yeni Nesil Fırça Makinesi

Has Group tarafından ‘moving parts’ ve ‘free action’ teknolojileri ile geliştirilen yeni nesil dikey fırça makinesi CSM 6, sektörün ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunuyor.

Yer verilen ‘Moving parts’ teknolojisi ile tüm fırça ve tansiyon silindir gruplarına ayrı ayrı hareket kabiliyeti kazandırılmıştır. Bu sayede hafif kanat farkı görülen dokuma kumaşların fırça işlemi esnasında kanat farkı probleminin azaltılması hedefleniyor.

‘Free action’  teknolojisi ile ise tüm fırçaların dönüş yönleri ve hızları ayrı ayrı control edilebilmektedir. Bu özellik sayesinde fırçaların hızları ve dönüş yönleri değiştirilerek aynı kumaştan farklı fırça efektlerinin elde edilmesi amaçlanıyor.

Dokuma ve Denim Kumaşlarda Farklı Efektler

Bu yeni teknolojiler sayesinde dokuma ve denim kumaş çalışan işletmelerde; karşılaştıkları kanat farkı problemlerinin çözülmesine yardımcı olunurken, müşterilerine aynı kumaştan farklı efektler sunabilmeleri sağlanıyor.

CSM 6 Fırça Makinesi’nde; dok veya arabadan, kumaşın makineye istenilen gerginlikte hassas olarak girişini sağlayan inverter kontrollü çekme ve besleme silindiri opsiyon olarak kullanılabilir. Makine içinde tansiyon kontrolü Loadcell ile otomatik olarak sağlanmaktadır. Makine içinde iki adet, sallama ünitesinde ise bir adet olmak üzere toplamda 3 adet loadcell mevcuttur. Dokunmatik Ekranlı(Touch-Screen) operatör panelinden makinenin tüm fonksiyonlarını ve birçok işlemi çabuk ve kolay kontrol edebilme imkanı sağlanır.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.