Verimlilik ve Sürdürülebilirlik için Modern Çözümler

Benninger'den En Yenilikçi Islak İşleme Teknolojisi

  03 Ocak 2024 08:50 Çarşamba
Verimlilik ve Sürdürülebilirlik için Modern Çözümler

Benninger, kumaş boyama ve yakma teknolojisindeki son yeniliklerle, tekstil ıslak işleme sektörüne yönelik dünya lideri teklifini genişletmeye devam ediyor.

Benninger, dokuma, örme ve teknik tekstillerin hem kontinü hem de diskontinü ıslak terbiyesi için makine ve çözümlerde uzmandır. 160 yıllık mirası, küresel müşteri tabanı için sıfır çevresel etkiye yönelik sürdürülebilir üretimi benimseyen günümüz sistemleriyle devam eden ilerlemenin temelidir.

Öncü FabricMaster

Benninger'in diskontinü boyama portföyünde oyunun kurallarını değiştiren bir çözüm, endüstrideki en hızlı, en çok yönlü ve ekonomik jet boyama makinesi olduğu pratikte kanıtlanan yeni FabricMaster'dır. Eşsiz düşük su tüketimi seviyelerine sahip geniş bir kumaş yelpazesi üretir. Ayrıca, önemli ölçüde daha kısa işlem süreleri ve ideal bir ilk uygulamada doğru oranı sağlar. Harmonik çok yönlülüğü ile sağlam ve güvenilir sistem, müşterilerin bugünün ve yarının kumaşlarını ve karışımlarını işleyebilmesini sağlar.

Benninger'in deneyimi, yeni makinelere yönelik geliştirme önceliklerine de yansıdığı gibi, ıslak terbiye endüstrisinin zorluklarını tam olarak anladığı anlamına geliyor. Temel unsurlar, en düşük atıkla ilk seferde doğru sonuçların sağlanması için minimum su, buhar, kimyasal ve boyarmadde tüketimidir.

Özellikle, şirketin diskontinü boyama teknolojisi, işlemler ve kimyasal dağıtım (DDS, CDS, PDSD) üzerinde hassas kontrole sahip olup, kısaltılmış işlem süreleri için yeni standartlar belirliyor ve gerekli parti büyüklüklerini, hacmini ve banyo oranını korumada doğruluk sağlıyor. FabricMaster'ın karbon ayak izi, sürdürülebilirlik açısından geleceğin endüstri ölçütü olacak şekilde tasarlandı.

Sabit Kalitenin Temeli

SingeRay olarak bilinen en yeni Benninger kumaş yakma makinesi, ideal bir şekilde boyanmış ve terbiye edilmiş bir kumaş üretmek için sabit kalitenin temelini atıyor. Yüksek performanslı brülör (yakmaç), eşsiz yakma efektleri için tüm genişlikte yüksek enerji yoğunluğuna sahip bir alev sağlar. Benzersiz alev genişliği fiksajı, terbiyecilerin enerji tasarrufuyla daha da küçük kumaş genişliklerinde ekonomik olarak çalışmasına olanak tanır. 2x2 soğutma sistemi sayesinde deformasyonu da önleyen süper akıllı brülör (yakmaç) tasarımı sayesinde uzun ömürlülük sağlar. SingeRay Almanya'da üretilmiştir ve Alman Gaz ve Su Teknik ve Bilimsel Birliği (DVGW) tarafından en yüksek güvenlik standartlarına göre sertifikalandırılmıştır.

Örme kumaş işleme için, Benninger'in Knitline çözümleri dünya çapındaki büyük üreticilerin 120'den fazla fabrikasında kurulu olup, demineralizasyon ve kasarlamada en yüksek kalitede sonuçlarla mükemmel performans standartları ortaya koyuyor. Son teknik iyileştirmeler, kullanıcılar için işletme maliyetlerinin azaltılmasına çok büyük katkılarda bulunmuştur.

Sıfıra Giden Yol

Benninger teknolojisinin tam yelpazesi, açık en ıslak işlemenin yanı sıra diskontinü kumaş boyamanın tüm yönleri için köklü yerleşik çözümler içerir ve endüstrinin ön sıralarında yer alan bir sistem tedarikçisi olarak konumunun altını çizer.

Bu roldeki çevresel sorumluluk görevi, şirketin tamamen kabul ettiği bir görevdir: Schoeler, "Benninger çözümleri her zaman kaynak verimliliğine odaklanır, bu nedenle Benninger makinelerinin kurulu olduğu tekstil terbiye tesisleri, özellikle düşük kaynak tüketimi ve en yüksek üretkenlik garanti edebilir" dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.