Brückner, Halı ve Tekstil Zemin Kaplamaları için Bitirme Hatları

Sürdürülebilir ve verimli ürünlerin geliştirilmesi Brückner için temel odak noktasıdır. Bu öncelikle CO2 ayak izini en aza indirmek, kaynakları azaltmak ve çevreyi korumakla ilgilidir.

  05 Şubat 2024 08:50 Pazartesi
Brückner, Halı ve Tekstil Zemin Kaplamaları için Bitirme Hatları

Geri dönüştürülebilir zemin kaplamalarının kurutulmasına yönelik yakın zamanda tedarik edilen Brückner hattı, tamamen elektrikle ısıtılan bir DUO-THERM kurutucuyla takımlandırıldı. Halı üreticisi, kurutucuyu yeşil enerjiyle çalıştırarak artık tamamen geri dönüştürülebilir zemin kaplamalarının CO2 nötr üretimi seçeneğine sahip. Brückner, onlarca yıldır tekstil terbiyesine yönelik yüksek kaliteli hatlarıyla dünya çapında bilinirliğe sahip. Şirket ayrıca halı endüstrisine yönelik geniş bir ürün hattı yelpazesi sunmaktadır. 70 yılı aşkın bir süredir dünyanın dört bir yanındaki müşteriler, çok geniş çeşitlilikte zemin kaplamalarının kaplanması, kurutulması ve finisaj işlemleri için Brückner hatlarıyla çalışıyor.

Halı ve tekstil zemin kaplamalarının üretimi ve terbiyesi için sayısız hat dünya çapında faaliyet göstermektedir. Son yıllarda püsküllü ve dokuma halıların terbiyesi için geniş bir hat yelpazesinin yanı sıra iğne keçesi için termofüzyon fırınları ve yapay suni çim için arka kaplama hatları tedarik edildi. Brückner hatları her işlem adımı için doğru üniteyi sunar. Sulu ortamlar için tam banyo emprenyesi, lateks ve akrilat yapıştırıcıların tek taraflı tam yüzey veya nokta uygulaması, arka plan güçlendirme için çeşitli sarıcı ve bıçak ağzı sistemleri aracılığıyla köpük veya yapıştırıcı uygulaması, ikincil güçlendirme için laminasyon yapıştırıcısının uygulanması ve ikincil güçlendirmenin ıslak laminasyonu için laminasyon üniteleri- Brückner her teknoloji için doğru çözüme sahiptir.

Brückner DUO-THERM Kurutucu

Portföy, uygulama ünitelerine ek olarak, doğal olarak ilgili kurutma sistemlerini de içermektedir. Bunlar arasında örneğin SPLIT-FLOW kurutucuları veya SUPRA-FLOW ürün serisinden termofüzyon fırınları yer alır ve bunlar aynı zamanda dijital baskı veya boyama sonrasında kurutma ve ısıl-fiksaj için de kullanılır. DUO-THERM kurutucu, kaplamalı zemin kaplamalarının kurutulması için özel olarak geliştirilmiştir. Özellikle üst ve alt hava arasında ısı seviyesi ayrıştırması gerektiren ısıl uygulama işlemleri için uygundur. Tüm Brückner hatları gibi DUO-THERM kurutucu da farklı ortamlarla ısıtılabilir: doğrudan veya dolaylı gaz ısıtma, termal yağ ısıtma, düşük veya yüksek basınçlı versiyonlarda buharlı ısıtma, elektrikli ısıtma veya hibrit versiyonlar. Geri dönüştürülebilir zemin kaplamalarının kurutulmasına yönelik yakın zamanda tedarik edilen Brückner hattı, tamamen elektrikle ısıtılan bir DUO-THERM kurutucuyla takımlandırıldı. Halı üreticisi, kurutucuyu yeşil enerjiyle çalıştırarak artık tamamen geri dönüştürülebilir zemin kaplamalarının CO2 nötr üretimi seçeneğine sahip.

Sürdürülebilir ve verimli ürünlerin geliştirilmesi Brückner için temel odak noktasıdır. Bu öncelikle CO2 ayak izini en aza indirmek, kaynakları azaltmak ve çevreyi korumakla ilgilidir. Bu aynı zamanda ECO ürün ailesinden çeşitli boyutlarda ve farklı kombinasyonlarda mevcut olan ısı geri kazanımı ve egzoz havası arıtma sistemlerini de içerir. Yeni makineler için tedarik edilebildiği gibi çok geniş yelpazede üreticilerin mevcut hatlarına da desteklenebilirler. ECO ürünleri, işleme ve kumaş türüne bağlı olarak emisyonlarda çok önemli derecede bir azalmaya ve enerji verimliliğinde artışa katkıda bulunur. Mevcut hatlardaki kurutucuların değiştirilmesi de verimlilik ve üretkenlikte belirgini bir artışa katkıda bulunabilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.