Techtextil -Texprocess – Dokumanın Sınırlarını Zorluyor

Stäubli teknik tekstil dokumasındaki çığır açan teknolojilerini 23-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Frankfurt'taki Techtextil-Texprocess fuarında vitrine çıkardı.

  16 Mayıs 2024 08:42 Perşembe
Techtextil -Texprocess – Dokumanın Sınırlarını Zorluyor

Stäubli, Techtextil fuarını kendi teknolojisini ve bilgi birikimini sergilemek için önemli bir fırsat olarak görüyor. Bu aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki dokumacılara ve Ar-GE mühendislerine ilham vermemiz ve yaratıcılıklarını ateşlememiz için eşi görülmemiş bir fırsattır.

Dokuma çözümlerimiz rakipsiz esneklik ve güvenilirlik sunuyor. Fuarda tanıtılacak olan TF teknik dokuma sistemleri ile bunu bir kez daha kanıtlayacağız. Bu makineler, her biri kendi benzersiz bilgi birikimine katkıda bulunan ekiplerimiz arasındaki uluslararası iş birliğinin bir sonucudur. Stäubli, tamamen kendi bünyesinde tasarlanan ve üretilen tam kapsamlı teknik dokuma ekipmanlarının dünyadaki tek tedarikçisidir. Makinelerimizi mükemmel olacak ve her parçayı sistem içinde en iyi biçimde çalışacak şekilde tasarlıyor, en iyi malzemeleri ve montaj yöntemlerini seçiyor ve tüm üretim sürecinde ustalaşıyoruz. Bu nedenle, en zorlu uygulamaların, dokumacıların veya endüstrilerin özel ihtiyaçlarını karşılamak için teknik dokuma makinelerimizden herhangi birini özelleştirebiliriz.

Stäubli uluslararası alanda tanınmış bir üretici ve aksesuar tedarikçisidir. Bu deneyim, ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmemizi sağlıyor. Nazik iplik işleme, dikey atkı atma ve 50 cm'den 5,3 m genişliğe ve 100 mm kalınlığa kadar teknik kumaşlar dokumanızı sağlayacak diğer birçok özelliğimizi keşfedin.

Ekiplerimiz, teknik kumaşlara yönelik üretim gereksinimlerinizi karşılamak için teknik dokuma çözümlerini sunacak. Hafif güçlendirilmiş kumaşlardan ağır hizmet tipi endüstriyel tekstillere, üç boyutlu karbon kumaşlardan seramik çok katmanlı kumaşlara ve çok daha fazlasını kapsayan güvenilir, yüksek performanslı teknik dokuma çözümlerimiz tüm dokuma süreçlerini kapsıyor. Kalın ve teknik iplikleri düğümleme uzmanı MAGMA'nın canlı demosunu da kaçırmayın.

Hayal Edin. Yaratın. Makinelerimiz bunu Mümkün Kılıyor.

Stäubli, tekstil endüstrisinin önemli bir tedarikçisi ve dünyanın tüm büyük OEM'lerinin ortağıdır. Bir teknoloji şirketi olarak Stäubli, dokuma hazırlık çözümleri, ağızlık açma sistemleri (çerçeveli ve Jakarlı) ve komple Stäubli TF dokuma sistemlerini kapsayan yenilikçi, son teknoloji sistemler ve ekipmanlar sunuyor. Müşteriler, Stäubli'nin uygun ve hızlı hizmetinin yanı sıra satış ve satış sonrası hizmet için tek temas noktasını takdir ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.