AUTEFA Solutions’tan Bangladeş’e Geotekstil hatları

AUTEFA Solutions, Geotekstil Üretimi için Bangladeş Confidence Infrastructure Ltd., işletmesine iğne-delme hatları tedarik ediyor.

  22 Eylül 2021 08:57 Çarşamba
AUTEFA Solutions’tan Bangladeş’e Geotekstil hatları

AUTEFA Solutions, Bangladeş'in önde gelen Mühendislik çözümleri sağlayıcılarından biri olan Confidence Infrastructure Ltd.'ye iki komple iğneleme Geotekstil hattı tedarik edeceğini duyurdu. En son teknolojiyi kullanan Confidence Infrastructure Ltd., pazarın sürekli artan gereksinimlerine uygun müşteri hizmeti sağlayıcısı ve bireysel müşteri taleplerine hızlı ve etkili çözüm üreticisi olarak yerini konumlandırmıştır. Son yıllarda artış gösteren talebe bağlı olarak, iki yeni Geotekstil üretim hattı  için yine yatırım kararı alındı.

Geobag Uygulamaları için Üretim

Tedarik kapsamı, elyaf açma ve harmanlama, Double Doffer taraklama, web profil kontrollü WebMax ile çapraz bağlayıcı Topliner ve sarıcılar ile iğne delme makineleri Stylus NL'yi de kapsayan komple sistem ve servis çözümleri içerir. Confidence Infrastructure Ltd., maksimum 4,2 m genişliğe kadar 300-600 gsm polipropilen ve polyester dokunmamış jeotekstil üretecek. Üretimin büyük bir kısmı erozyon kontrolü için Geobag uygulamalarına ayrılmıştır.

Proje, Bangladeş ve uluslararası pazarlarda artan Geotekstil piyasa talebine yönelik tasarlandı. Confidence Infrastructure Ltd.'nin Sr. GM & COO'su Bay Shahid Islam şunları paylaştı; “İğne delme nonwoven alanında kanıtlanmış teknolojisi nedeniyle bu proje için partnerimiz olarak AUTEFA'yı seçtik. Bu sözleşme, Confidence grubunun AUTEFA Solutions ile uzun süreli ortaklığının başlangıcıdır.”

AUTEFA Solutions, anahtar teslimi nonwoven hatları ve karde-çapraz iğneleme hatları, spunlace hatları ve termobonding hatları için makineler için lider bir çözüm sağlayıcıdır. Üretim süreçlerinin bütün aşamaları, uluslararası çapta bilinirliğe sahip ve onaylı teknolojilerle sağlanmaktadır. Komple ekipmanın yanı sıra şirket, start-up ​​ve üretim desteğinin yanı sıra kalite ve kapasiteye yönelik  ürün/servis garantileri de dahil olmak üzere kapsamlı mühendislik çözümleri sunmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.