Alkan Makine TME 2021'de HT ve Ram Makineleriyle

Yarım yüzyıllık geçmişin verdiği birikim ve tecrübe ile üretimine devam eden Alkan Makine yeni teknolojilerini 8-11 Eylül 2021 de İstanbul Fuar Merkezinde sergileyecek.

  25 Mayıs 2021 09:06 Salı
Alkan Makine TME 2021'de HT ve Ram Makineleriyle

Çerkezköy’de 50 bin m2 alanda kurulu tesislerinde faaliyet gösteren Alkan Makine 1996 yılında üretimine başladıkları Ram makinesi ile bir çok ilke imza attı. Mısır, Suriye, İran, Irak, Pakistan, Bangladeş, Çin, Endonezya, Brezilya, Arjantin, Tunus, Fas, Özbekistan, Rusya gibi Dünya’da bir çok ülkeye başarılı ihracatlar gerçekleştiren firmanın sadece Bangladeş pazarında 100 e yakın Ram Makinası tekstil pazarına üretim gerçekleştiriyor.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Alkan Makine Uluslararası standartlarda kalite belgeleri ile üretimini gerçekleştirdikleri Ram ve  HT boya makinelerini 8-11 Eylül 2021 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan İstanbul Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021 de sergileyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.