Textechno Son Yeniliklerini Tanıttı

Fiber, iplik, nonwoven ve kumaşlara yönelik testleri için cihazlar geliştiren Textechno son yeniliklerini tanıttı

  14 Ağustos 2014 09:41 Perşembe
Textechno Son Yeniliklerini Tanıttı

Dünyanın önde gelen tekstil test laboratuvar cihazları üreten Textechno Herbert Stein GmbH & Co. KG, fiber, iplik, nonwoven ve kumaşlara yönelik test cihazlarını tanıttı. MDTA3, Favimat +, Airobot 2, Covafil +, Itemat + TSI ve Statimat 4U’yu ziyaretçilerin ilgisine sunan Textechno’nun ürettiği altı tek lif test metodunu birleştiren yapısı ile en önemli test cihazları arasında sayılan Favimat +, uhmpe, cam, karbon, aramitte dahil olmak üzere çeşitli lifleri test etmek için kullanılıyor. Test işlemi Favimat +’a bağlantılı olarak, Airobot 2 sistemi ile tam otomatik hale getirilebiliyor.

Covafil+

Textechno’nun sunduğu ürünleri arasında filament iplikler için tasarladığı Covafil+’da yer aldı. Fiber uzunluğu ve mukavemet ölçeri olan MDTA 3 ile mikrotoz, nep analizi yapılabilen Covafil+, güvenilir bir kalite kontrol sistemi olarak tanımlanıyor. Aynı zamanda tüm iplik parametrelerinin test edilmesini sağlayan Covafil+, çeşitli uygulamalara uygunluğu olan sistem, başarılı sonuç veren yapısı ile ilgi gördü.

Statimat 4U

Statimat 4U, iplikler için Textechno’nun sunduğu otomatik gerilme testlerinin yeni bir serisini içeriyor. Entegre çözümler sunan Statimat 4U, tekstil ipliği ve ipliklere ilişkin en önemli dört test metodu olan gerilme testi, kopma testi, düzgünlük testi ve iplik numarası ölçümünü gerçekleştiriyor.

Textechno yenilikleri tanıttığı bu makinelerin yanında şeritler, fitiller ve kısa elyaf iplikler için kapasitif düzgünlük test cihazı Covatest, çekme, kıvrılma ve çekme/kısalma için dinamik ısıl stres test cihazı Dynafil Cu, universal filament iplik test cihazı Dynafil Me ve zayıf yer test cihazı olan Dynajet’teki son yeniliklerini de tanıttı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.