SSM’den Kendinden Regüleli Geri Basınç Sistemi

Dünyanın önde gelen hassas sarma makineleri tedarikçisi olan SSM, ShanghaiTex 2019’da dünyadaki ilk ve tek kendinden regüleli geri basınç sistemini tanıtacak.

  19 Aralık 2019 10:06 Perşembe
SSM’den Kendinden Regüleli Geri Basınç Sistemi

İsviçre Horgen’de bulunan boyama, dokuma ve dikiş ipliği hazırlama alanlarında hassas sarma makineleri tedarikçisi olan SSM,  25-28 Kasım 2019 tarihleri arasında Çin’de düzenlenen ShanghaiTex'te, yeni ürünlerini sektör temsilcileriyle buluşturacak.

Yeni Nesil Bıçak Sarım Powerblade ™

SSM, ShanghaiTex'te, hassas paket sarma ve yüksek paket tutarlılığı için çözümler sunan makineleri de tanıtacak. SSM hassas paket sarıcı PWX ile, iplik boyar maddelerinin başarılı olmasını sağlamaktadır. Piyasa trendlerine yüksek maliyet verimliliği ile birlikte, yalnızca hızlı bir yanıt verebilmek müşterilerin rekabet edebilmesini sağlar. Sarıcı, boya bobin sargısına ve filament-lifli elyaf ipliklerine, yağlamayla veya yağlama olmadan geri sarılması için belirgin avantajlar sunuyor.  XENO platformu için dünyadaki ilk ve tek kendinden regüleli geri basınç sistemini tanıtacak olan SSM,  garantili bir paket tutarlılığı için preciforce ™ ve yeni nesil bıçak sarım powerblade ™ de sergileyecek.

Horgen'de (İsviçre) bulunan SSM, Rieter Group'un bir yan kuruluşudur. SSM, boyama, dokuma ve dikiş ipliği hazırlama alanlarında dünyanın önde gelen hassas sarma makineleri tedarikçisidir. Filament iplik üretimindeki bireysel segmentlerde başarıya sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.