SPG Prints Heimtextil 2019’da

SPGPrints, Heimtextile 2019’da ev tekstili ve dekorasyonu için dijital rotasyon film baskı çözümlerini sergiledi.

  23 Ocak 2019 00:00 Çarşamba
SPG Prints Heimtextil 2019’da

SPGPrints tekstil, etiket ve endüstriyel baskı pazarında küresel çapta lider bir şirkettir. Şirket, ekranlar, ekran, vernik, mürekkep, dijital baskı ve rotasyon film baskı sistemlerini de içeren komple çözümler sunar. Şirket, dijital ve rotasyon film baskı çözümlerini 9-11 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Frakfurt şehrinde gerçekleşecek olan Heimtextil 2019’da sergiledi.

PIKE 700 UV Dijital Baskı Makinesi

SPGPrints'in stantta video olarak sergilenen dekor kaplamaları ve diğer endüstriyel uygulamalar için PIKE 700 UV-inkjet hibrit yazıcının dijital sunumunun öne çıkan özelliği, şirketin Archer® inkjet teknolojisine dayanıyor. PIKE 700 ile tasarımcılar ve dekoratörler, hacim ne olursa olsun, özel veya toplu pazar ürünlerini hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde kullanabilirler. Makinenin baskı kafaları ve işlem süresi için optimize edilmiş SPGPrints’in kendi mürekkeplerini kullanır. PIKE 700 yazıcı, 1200dpi'ye varan çözünürlüklerde tüm tekstil ürünleri, kâğıtlar, filmler, folyolar ve tahtalar üzerine baskı yapabilir. Geleneksel baskı teknolojisinden daha pürüzsüz olan ton geçişleri olan vinyetler üretir ve hem desteklenmiş hem de desteklenmeyen kâğıt ve film malzemelerine 450µm kalınlığa kadar tutarlı bir renk bütünlüğü sağlar. Ayrıca, yazıcı, tam bir tek geçişli üretim hattı oluşturmak için, diğer tamamlayıcı teknolojiler arasında astarlama, korona muamelesinin yanı sıra yüksek etkili "görünüm ve his" efektleri için döner ekran baskı ünitelerini de içerebilir.

Komple, Özelleştirilmiş Döner Ekran Baskı İş Akışları

SPGPrints'in eksiksiz, özel tasarımlı döner ekran baskı iş akışları, verimli, düşük maliyetli ve yüksek kaliteli duvar kaplama üretimi için platform sağlar. Şirketin programı, SPGPrints'in nikel döner ekranları ve doğrudan lazer görüntüleme sistemleriyle kullanılabilen PD5 hibrit baskı hattı gibi eksiksiz baskı hatlarını içeriyor. SpecialScreen ekranları, yumuşak ton geçişleri, ince ana hatlı baskı ve puf, 3D dokunma, parlaklık ve gelişmiş duyusal çekicilik için yansıtıcı efektler ile hassas reprodüksiyon sağlar. Metalik altın ve gümüş veya Iriodine gibi özel efektler kullanan parlak renkler, yüksek parlaklıktaki bir görünüm için değer katıyor ve üst düzey tasarımcı ve perakendeciler tarafından tercih edilen eşsiz görünümler yaratıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.