Robustelli ve For.Tex Birleşti.

Robustelli ve For.Tex Birleşmesinden Epson Como Printing Technologies kuruldu.

  19 Ocak 2021 08:42 Salı
Robustelli ve For.Tex Birleşti.

Epson, Epson Como Printing Technologies S.r.l.'nin kuruluşunu duyurdu. Şirket, iki Grup şirketi olan Fratelli Robustelli S.r.l.'nin birleşmesinin bir sonucudur. ("Robustelli") ve For.Tex S.r.l. ("For.Tex"), Epson Italia'nın doğrudan kumaşa (DTF) baskı sektöründe faaliyet gösteren yan kuruluşlarıdır. Şirketin merkezi, dünyanın en önemli tekstil bölgelerinden birinin kalbinde, Como eyaletindedir.

Yeni kurulan Epson Como Printing Technologies S.r.l. Como bölgesinde faliyetde bulunacak Şirket, pazar ihtiyaçlarına yakından yanıt veren dijital mürekkep püskürtmeli yazıcılar, sarf malzemeleri ve hizmetler geliştirecek ve sağlayacaktır.

Epson hakkında

Epson, özgün, verimli, kompakt ve hassas teknolojileriyle insanları, nesneleri ve bilgileri birbirine bağlamayı amaçlayan çözümler geliştirmeye kendini adamış küresel bir teknoloji lideridir. Şirket, inkjet, görsel iletişim, giyilebilir cihazlar ve robotik gibi farklı sektörlerde yenilikleri teşvik etmeye ve müşteri beklentilerini aşmaya odaklanmıştır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.