Pandemide AUTEFA Solutions Çözümleri

Nonwoven makinelerin ve otomasyon çözümlerinin lider üreticisi AUTEFA Solutions, koruyucu / yüz maskelerinin üretimi için komple otomasyona sahip bir üretim hattı olan HiPerMask'ı geliştirdi.

  16 Mart 2021 08:57 Salı
Pandemide AUTEFA Solutions Çözümleri

HiPerMask, EU FFP2 ve FFP3 standartlarının yanı sıra ABD N95 ve N98 standartlarına uygun koruyucu maskeler üretebiliyor. Geliştirilen yeni nesil makineler Mayıs 2020'de Almanya ve İsviçre'de faaliyete geçti. İlk müşteriler, kendi ülkelerinde maske üretiminde pazar liderleri olan Almanya'da Univent ve İsviçre'de Flawa idi. Her iki şirket de İsviçre ve Almanya'da talebi karşılayan federal siparişleri sağlayan ilk şirketler arasındaydı. AUTEFA Solutions, halihazırda çift haneli sayıda makine satışına ulaştı. Tüm makineler, yüksek proses güvenilirlikleri ve yüksek verimlilik seviyeleri ile öne çıkıyor.

Avrupa ve ABD Pazarı Hedeflendi

Mekanik ve elektrik tasarımı, üretim ve montaj, yazılım programlama ve şirket içi testler Friedberg, Bavyera ve Frauenfeld, İsviçre'de gerçekleştirilir. Makinelerde kullanılan tüm parçalar ve bileşenler, tanınmış Alman ve Avrupalı üreticilere aittir. Bu, tüm üretim süreçlerinin makine üreticisinin ISO 9001-2015 sertifikalı kalite standartlarına tabi olduğu anlamına gelir. AUTEFA Solutions Almanya, ek makinelerin ve üretim hatlarının tedarikçisi olacak. DACH bölgesine ek olarak, satış için hedef ülkeler tüm Avrupa ve ABD'dir.

AUTEFA Solutions Germany GmbH CEO'su Christian Egger, "AUTEFA'da makine mühendisliği, nonwoven teknolojisi ve otomasyondaki benzersiz bilgi kombinasyonu, müşterilerimize kafalarında hiç bir soru işareti bırakmayan talebe dönük komple çözümlerle ulaşmamızı sağladı. Müşterilere maske üretimi yanında birinci sınıf malzemeye erişim, kamera tabanlı kalite kontrol ve son ürün için tam otomatik paketleme çözümü ile hizmet veriyoruz.  AUTEFA tarafından sağlanan katma değerler ekonomik bir maske üretimine olanak verir.

HiPerMask - Koruyucu Maskeler İçin Yenilikçi Teknoloji

Yeni tam otomatik HiPerMask üretim hattı, başarılı FFP / N koruyucu maske üretimi için çok sayıda avantaj sunar ve AUTEFA Solutions bunun için gerekli uzmanlık ve bilgi birikimine sahip lider bir makine üreticisi olarak pazardaki yerini korur. Tekrar edilebilir ürün kalitesiyle yüksek proses güvenilirliği ve günlük 50.000 maskenin üzerinde elde edilen ürün özellikle dikkate değerdir.

HiPerMask üretim hattı, bir materyal besleyici, burun klipsi besleyici ve konumlandırılması, ultrasonik kaynaklama üniteleri, kulak halkaları veya kafa bandı istasyonları, maskenin bir toplayıcı konteyner’a katlanması, delinmesi ve yerleştirilmesinden oluşur. HiPerMask'ta çok sayıda son teknoloji ürünü birim benzersiz bir makine çözümünde bir araya getirilir. Diğer şeylerin yanı sıra, 6 istasyonlu bir çözücü, bükülmeden senkronize bir materyal besleyiciyi destekler. Solunum / maske tasarımı kaynaklama EMERSON Branson ultrasonik montaj teknolojisi ile yapılır. Diğer üniteler arasında burun klipslerini besleyici hassas bir burun klipsi ünitesi, bireysel numaralandırma ve şirket logosu dahil olmak üzere her iki tarafa etiket yapıştırmak için bir baskı ünitesi, vizyon sensor ve linear ünite aracılığıyla otomatik merkezleme ile ekipmanlandırılmış bir maske katlama ünitesi bulunmaktadır. Bir seçenek olarak, maske şeridi kaynaklama, bir kulak aralık istasyonu olarak veya bant uzunluğu ayarlı bir baş bandı istasyonu olarak gerçekleştirilebilir. Diğer bir göze çarpan özellik, farklı maske boyutları ve koruyucu maske şekilleri için koruyucu maske konturunun şekillendirilmesi ve kaynaklanmasıdır. HiPerMask üzerinde otomasyon, paketleme makinelerinin entegrasyonuna kadar devam eder. Bu şekilde maskeler otomatik olarak tek tek çantalarda da paketlenebilir. Tüm süreç kameralarla kontrol edilen ve yapay zeka yardımı ile gerçekleştirilen entegre bir kalite kontrol ile izlenir.

Pazara Sunma Süresi İçin Tam Hizmet

Üretim hattı, üretime başlamak ve meltblown ve spunbond nonwovenlar ile diğer aksesuarlar için sarf malzemeleri tedarik etmek için kapsamlı komple hizmet paketleri ile tamamlandı. AUTEFA ayrıca şirketlere sertifikasyon konusunda yardım sunar. Sonuçta ortaya çıkan kısa teslimat süreleri ve hızlı "pazara giriş süresi", FFP2 ve FFP3 maskelerinin üretimine başarılı bir geçişi garanti eder.

Memnun Müşteriler

HiPerMask üretim hattı, Almanya Villingen-Schwenningen'de bulunan univent Medical GmbH'dir. Genel Müdür Thomas Vosseler sistemden ve işbirliğinden çok memnun, "Maske üretimi Avrupa'da yeni bir iş ve makineleri yapmak isteyen çeşitli makine üreticileriyle konuştuk. Sonunda AUTEFA beni nonwoven makineler ve hatlar için küresel bir uzman olarak ikna etti. Bu, zaten çok fazla güven yarattı.Ayrıca, otomatik paketleme, kontrol ve kafa döngüsü istasyonları, çocuk maskeleri gibi gelecek planlarımızda sahip olduğumuz her şey, yani yapmak zorunda olduğumuz her şey maskeler üretmek, her zaman mümkün olduğunu dile getiren AUTEFA için hiçbir zaman sorun olmadı. Mesaj, her şeyi birlikte yapabileceğimizi gösteriyor ve şu anda sistem gerçekten iyi çalışıyor. Bu yüzden kesinlikle AUTEFA'yı tekrar seçerim.’’

Mevcut Üretim Teknolojileri Yenilebiliyor

AUTEFA Solutions'ın maske üretimi alanında sahip olduğu kapsamlı bilgi birikimi sayesinde, piyasada bulunan diğer üreticilerin birçok FFP / N maske makinesi de genişletilebilir ve modernize edilebilir. Bu tür yükseltmelerin örnekleri, kulak halkası ve kafa bandı kaynak istasyonları etrafındaki iyileştirmeler, maske şekli damgalama (farklı maske şekilleri için) ve maske katlama (burada merkezleme sensör kontrollüdür) ve tabii ki süreçlerin ve tüm üretimin kalite kontrolüdür. AUTEFA Solutions İsviçre CEO'su André Imhof şunları söylüyor,: "FFP / N koruyucu maskelerin üretimi kalite, verimlilik ve çıktıyla ilgilidir. AUTEFA Solutions olarak, daha hızlı ve daha iyi daha fazla maske üretebilmek için bilgi birikimimiz ve esnek çözümlerimizle üretimi hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde iyileştirmek için mümkün olan her yerde yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.’’


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.