MyWires ile Tüm Süreçleri Dijital Olarak Yönetin

Truetzschler, tüm süreçleri yönetmeyi kolaylaştıran MyWires adında dijital bir uygulama geliştirdi.

  25 Şubat 2020 09:19 Salı
MyWires ile Tüm Süreçleri Dijital Olarak Yönetin

Barselona'da gerçekleştirilen ITMA 2019'dan sonra 22 ülkeden 400'den fazla kullanıcının aktif olarak kullanmaya başladığı uygulama My Wires, garnitür yönetimi ile ilgili tüm süreçleri dijital olarak yönetmeyi kolaylaştırıyor.

Dakikalar İçinde Dijitalleşme

Taraklama tellerinin aşınmasını kaydetmek söz konusu olduğunda, birçok üretici hala kalem ve kâğıda bağımlı kalmaktadır. Çalışanlar her taraklama makinasının günlük çalışmasını hizmetler arasında manuel olarak not eder. Bu izleme yöntemi kesin değildir, çok fazla çalışma gerektirir ve hiç kimse gerçek zamanlı olarak ulaşım sağlayamaz. Tel yönetimi My Wires uygulamasıyla basitleşiyor.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

MyWires, giydirme işlemini otomatik olarak ve müşterilerin ihtiyaçlarına göre kayıt eder. Tüm taraklar ve teller için üreticiden bağımsız olarak bu işlem gerçekleştirilir. Yeni telleri tarayarak otomatik kayıt işlemi başlar. Kullanıcılar, örnek olarak bir telin değiştirilmesi zorunlu olduğu hallerde, yaklaşan önemli sistem gereksinimleri için push bildirimlerini seçebiliyor. Şimdiki konumda gelecek ay için bakım planlamak ve sipariş listeleri oluşturmak da mümkün.

Bir Başlangıç Noktasına mı İhtiyacınız Var?

Truetzschler, şapka ve garnitürleri arasındaki etkileşimine ait bilgi birikimini geliştirdi. My Wires, zaten var olan öncelikli ortak Truetzschler Card Clothing'in bakım önerilerine sahip. Müşterilerin en iyi kişisel sonuçlarına ulaşmaları durumunda, taleplerini özel ihtiyaçlarına göre ayarlayabilirler. Anlık bildirimler, yaklaşan işlemler hakkında uyarı sistemi sağlar.

Truetzschler Hesabının Avantajları

Ücretsiz My Identity hesabının (https://myidentity.truetzschler.com/) sahipleri avantajlarını bir araya getirebilirler. Başlangıçta, My Identity kullanıcıları web mağazasına erişebilir ve hizmete alındıkları sırada makinelerinin yedek parça listesine erişebilirler. MyWires ile aynı giriş bilgilerini kullanabilirler ve başka bir şifre hatırlamak zorunda kalmazlar. Daha da iyisi, tüm projeleri, tarakları ve telleri MyWires ile kolay kurulum seçeneğinde kullanılabilir, böylece tüm tel yönetim süreçlerini birkaç dakika içinde sayısallaştırırlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.