My Oerlikon Güncellendi

Oerlikon, bütün markalarının ürün ve hizmetleri için geliştirdiği myOerlikon.com hizmet portalını güncelledi.

  22 Mayıs 2020 17:07 Cuma
My Oerlikon Güncellendi

Küresel bir ağa sahip olan tekstil endüstrisinde, hizmet ve ürünlere ilişkin apliasyonlar da öne çıkıyor. Bu amaçla Oerlikon Manmade Fibers segmenti, Oerlikon Barmag, Oerlikon Neumag ve Oerlikon Nonwoven markalarının ürün ve hizmetleri için kurulan myOerlikon.com hizmet portalını kullanıcı dostu olacak şekilde bir kez daha güncelledi.

Oerlikon bu uygulama sayesinde, müşterilerinin özelleştirilmiş hizmetlere günün her saatinde dokuz dilde erişebilme imkânı tanıyor. Bunun yanı sıra ara yüzü de güncellenen aplikasyona PC, tablet veya herhangi bir cihazdan ulaşım sağlanabiliyor.  Bunun yanı sıra kullanıcılar el kitaplarından devre şemalarına kadar çok sayıda belgeye ulaşabiliyor. Ayrıca 3 boyutlu çizim tabanlı orijinal parça kataloglarına da erişim sağlanabiliyor.

Online Alışverişlerde Gerçek Güvenlik

Kullanıcılar bu uygulama sayesinde MyOerlikon’un paralel çalışan e-Ticaret platformuna da erişebilmektedir. Aynı zamanda kullanıcılar bu platform üzerinden sipariş verebilmelerinin yanı sıra sorun bildirimi de yapabilmektedirler. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra fiyat ve stok durumuna da ulaşım sağlanabilen bu uygulama kullanıcı memnuniyeti hedef alınarak tasarlandı.
“Müşteriye Kontrol Edebilecekleri Bir Araç Sunuyoruz”
MyOerlikon ve e-Ticaret Proje Müdürü Ingo Scholz alikasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "myOerlikon.com ile müşteriye, makine parkının bakım, işletim ve yedek parça temini ile ilgili tüm süreçleri planlayabileceği ve kontrol edebileceği bir araç sunuyoruz. Bu araç sürekli güncellenecek, ayrı ayrı hazırlanacak ve gün boyu ulaşılabilir olacak." İfadelerini kullandı.

Scholz "Kullanıcı istikrarlı üretim performansı, yüksek işletim güvenilirliği ve optimize edilmiş ürün kalitesinden faydalanıyor. Çünkü yüksek kaliteli son ürünler ve verimli üretim sistemin optimum durumuna bağlı.” diyerek sözlerini noktaladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.