Mimaki, Türkiye Ofisini Faaliyete Geçirecek

Geniş formatlı inkjet yazıcıların lider üreticisi Mimaki, İstanbul’da yeni bir ofis açacağını duyurdu. ‘Mimaki Tech Center’ adıyla açılacak ofis, Asya ve Avrupa arasında köprü görevi yapacak.

  28 Haziran 2013 00:35 Cuma
Mimaki, Türkiye Ofisini Faaliyete Geçirecek

Mimaki Europe, İstanbul Güneşli’de yeni bir teknik destek merkezinin kurulacağını açıkladı. ‘Mimaki Tech Center’ adıyla açılacak olan ofisin, Eylül 2013 döneminde tam olarak faaliyete geçmesi bekleniyor. ‘Mimaki Tech Center’ hem Türk pazarında hem de Ortadoğu ve Afrika için yüksek düzeyde destek sağlayacak. 550 metrekarelik alanda faaliyete geçecek olan ofis, sanat evi tarzında düzenlenecek. Ofiste sergilenecek ürünler arasında ise endüstriyel ürünler, tekstil ve konfeksiyon sanayi için çeşitli ürünler bulunacak. Geniş formatlı inkjet yazıcıların lider üreticisi Mimaki’nin merakla beklenen Mimaki 500 serisi de İstanbul’da açılacak olan ofiste yerini alacak. Yüksek baskı kalitesi ile yüksek hızın birleştirildiği bu yenilikçi ürün hattı, JFX500-2131 UV Masaüstü Yazıcı, TS500-1800 Yüksek Hızlı Aktarımlı Yazıcı ve Mimaki 500 içeriğiyle destekli prototip yazıcı içeriyor.

Faaliyete girecek olan ofisle ilgili açıklama yapan Mimaki Europe BV Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sakae Sagane, Türk pazarında güçlü bir büyüme elde edildiğini ve bundan sonraki adımlarının ise bu başarıyı desteklemek olacağını belirtti. Mimaki Tech Center Ofis Yöneticisi Arjen Evertse ise ofis ile ilgili konuşmasında şunları söyledi;” Atılan adım, Mimaki için bölgedeki dağıtım ağımıza daha yakın ve kişisel destek sunmak amaçlı mükemmel bir fırsat. Kelimenin tam anlamıyla Mimaki, Avrupa ve Asya arasında bir köprü inşa etti. Bu şehirde bulunmak, bize üç farklı kıtadaki teknoloji ve müşteriler arasında köprüyü güçlendirmek için eşsiz bir imkan sunuyor.”

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.