Heimtextil, Techtextil ve Texprocess Eş Zamanlı

Techtextil ve Texprocess ilk defa 4-7 Mayıs 2021'de ilk kez Sergi Merkezini dünyanın en büyük ev ve kontrakt tekstil fuarı Heimtextil ile paylaşacak.

  10 Kasım 2020 10:08 Salı
Heimtextil, Techtextil ve Texprocess Eş Zamanlı

Uluslararası teknik tekstiller ve nonwoven tedarikçileri ile tekstil ve esnek malzemelerin işlenmesi için makineler, 4 - 7 Mayıs 2021 tarihleri ​​arasında Frankfurt am Main'de Techtextil ve Texprocess için bir kez daha bir araya gelecekler. Organizatörler, dünya çapındaki korona salgınının arka planına karşı, Messe Frankfurt, yaklaşan fuar fırsatları hakkında optimistik.

“Şu anki Covid-19’un yarattığı ortam, Techtextil ve Texprocess için bir dizi zorluk sunuyor. Önümüzdeki baskılarda durumun düzeleceğini varsaysak da emin olamayız. Bu nedenle, Messe Frankfurt’un mevcut hijyen ve güvenlik konsepti temelinde her iki fuarı da planlıyoruz. Alınan kayıt sayısı ve sektörden gelen yankılar bize çok olumlu olmak için iyi bir sebep veriyor. Messe Frankfurt Tekstil ve Tekstil Teknolojileri Başkan Yardımcısı Olaf Schmidt, kişisel etkileşim ve yenilikleri iş başında görme şansı için büyük bir talep var ”diyor.

Yeni iletişim oryantasyonu ve revize edilmiş salon planlaması

Techtextil ve Texprocess, gelecek fuarlar için yeniden yönlendirilmiş iletişim önlemleri ile profillerini daha da keskinleştirecek. İlk aşamada her iki etkinlik de yeni konu başlıklarına sahip. Şu andan itibaren, Messe Frankfurt Techtextil'i "Performans,  İşlev. Gelecek’ altbaşlığı ile tanıtacak ve TexProcess  "Teknoloji, Verimlilik.İlerleme. ’, Böylece sektörün dinamik ve yenilikçi doğasına daha fazla vurgu yapılıyor.

İki fuarın yerinde de değişiklikler olacak. 2021'de ilk kez Frankfurt Fuar ve Sergi Merkezi'nin batı kısmına taşınacaklar ve 8, 9, 11 ve 12 numaralı salonları işgal edecekler.

Kapsamlı hijyen konsepti

Mevcut Covid-19 durumu, gelecekte büyük olaylara yönelik kısıtlamaların da muhtemel olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle, Mayıs 2021'deki Techtextiland Texprocess planlarının odak noktası, katılımcıların, ziyaretçilerin, ortakların ve personel üyelerinin sağlığı ve güvenliği üzerinedir. Messe Frankfurt, ayrıntılı hijyen, tıbbi ve organizasyonel önlemleri kapsayan bir konsept temelinde çalışıyor. Messe Frankfurt'un  yetkili resmi mercilerle sürekli olarak koordine ettiği konseptte hijyen, mesafe ve temiz hava temini önemli faktörlerdir.

Texprocess : Denim Gelecek Fabrikası

Yeni: Texprocess, denim ürünler için sürdürülebilirliğe ve büyüyen lüks segmente özel önem verilerek, ilk 'Denim Gelecek Fabrikası'nda denim işlemenin geleceğini gösterecek. Sürdürülebilirlik konusu, her iki ticaret fuarında da katılımcı ürünleri ve sertifikalı olmamasına rağmen sektörde sürdürülebilirliği artıran çevre dostu fikirlere ışık tutularak genişletilecek. Ek olarak, Techtextil ve Texprocess İnovasyon Ödülleri sürdürülebilir inovasyonları onurlandırıyor. Techtextil'deki program, akıllı ve işlevsel tekstillere odaklanan yeni bir defile ile tamamlanacak. Her zaman olduğu gibi, iki ticaret fuarı da konferanslarda, seminer ve panel forumlarında üst düzey uzmanlar için bir platform sağlayacak.

Heimtextil, Techtextil ve Texprocess ile ilk kez eş zamanlı düzenlenecek

Techtextil ve Texprocess ilk defa Mayıs 2021'de ilk kez Sergi Merkezini dünyanın en büyük ev ve kontrakt tekstil fuarı Heimtextil ile paylaşacak. Heimtextil'in ertelenmesinin arka planı, ilgili uluslararası seyahat kısıtlamalarıyla birlikte mevcut koronavirüs durumudur. Heimtextil normalde her Ocak ayında Frankfurt am Main'de yapılsa da, gelecek yıl Techtextil ve Texprocess ile güçlerini birleştirmek ve aynı zamanda ve yerde tekstil değer zinciri boyunca ek sinerjistik etkiler sunmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Üç fuarı da aynı anda düzenleyerek, ticari ziyaretçiler, işleme aşamaları da dahil olmak üzere ev ve kontrakt tekstil ürünleri için işlevsel malzemelere kapsamlı bir genel bakış elde edebilecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.