Greg Tipsord, ViaClean Technologies'e CEO Olarak Katıldı

Biyoteknoloji şirketi olan ViaClean Technologies Greg Tipsord'un CEO olarak atandığını duyurdu.

  22 Haziran 2020 17:50 Pazartesi
Greg Tipsord, ViaClean Technologies'e CEO Olarak Katıldı

Yaşam yüzeylerini koruyan çevreye karşı sorumlu çözümler geliştiren, üreten ve pazarlayan bir biyoteknoloji şirketi olan ViaClean Technologies, Greg Tipsord'un başkan ve CEO olarak atandığını duyurdu. Duyuruyu ViaClean Technologies'in kurucusu ve icra başkanı Jim Young yaptı.

“ViaClean'I Kurmaktan Sorumlu Olacak”

Şirkette partner olarak görev alacak olan başarılı ve saygınlığa sahip bir endüstri emektarı Tipsord, ticari için kıyası mümkün olmayan, devrimci ve çevreye karşı sorumlu antibakteriyel ve antimikrobiyal çözümlerin ticari, kurumsal ve tüketici kullanımına yönelik olarak önde gelen üreticisi ve pazarlayıcısı unvanıyla ViaClean'I kurmaktan sorumlu olacak.

“Büyüme Hedefleri İçin Sabırsızlanıyorum”

Jim Young atamaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Greg'i ViaClean Technologies bünyesine katmaktan mutluluk duyuyoruz. Tecrübesi, uzmanlığı ve endüstri bilgisi şirketimizin gelişimi, büyümesi ve başarısında son derece sonuç odaklı ve kesinlikle paha biçilmez olacaktır. İş ve finans zekası, markalaşma ve pazarlama, endüstri inovasyonu ve ürün geliştirme konularında olağanüstü bir üne sahip olan Greg ile yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Sektörde liderlik, kârlılık ve pazar payı büyüme hedefleri için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Greg Tipsord Hakında:

Tüketici ambalajlı ürünler, çok kanallı pazarlama ve doğrudan satışta yaklaşık 30 yıllık ulusal ve uluslararası iş tecrübesi ile Procter & Gamble dahil olmak üzere hem büyük hem de küçük şirketlerle marka, iş, finans ve organizasyon başarısını kanıtlanmış bir geçmişe sahip olmasıyla dikkat çekiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.