EFI Reggiani’den Photoshop Eklentili Baskı Makinesi

EFI Reggiani, bu sene Çin’de gerçekleştirilen Itma Asia fuarında Adobe Photoshop eklentisiyle birlikte gelen gelişmiş baskı makinesini tanıttı.

  04 Aralık 2018 00:00 Salı
EFI Reggiani’den Photoshop Eklentili Baskı Makinesi

EFI tekstil teknolojileri ekosistemi, EFI Reggiani’nin 70 senedir tanınan dijital prosesleriyle tekstil endüstrisi inovasyonunda lider konumunu güçlendiriyor. EFI Reggiani ürünleri, endüstrinin en önemli yazılım inovasyonlarıyla gelenekselden dijital üretime geçiş sağlıyor. ITMA Asia fuarında, EFI, kullanıcılara gelişmiş üretim akışı sağlarken daha çevre dostu proseslerini de kapsayan tamamen yenilenmiş dijital baskı hattını tanıttı.

Dijital Tekstil Baskılarında COLORS Atılımı

Reggiani COLORS baskı makinesi, - EFI’nin dördüncü yüksek teknolojili endüstriyel tekstil baskı ürünü, rekabetçi avantaj elde etmek isteyen kullanıcılar için özgün imaj konfigürasyonu sunuyor. Baskı makinesi saatte 560 metrekarelik hızda çalışarak gelişmiş renk seçenekleriyle erişilmez baskı kalitesi sağlıyor.

Mürekkep Değişim Sistemi ve Baskı Yazılımı

Yenilikçi mürekkep değişim sistemi sayesinde, bu makine kullanıcıların bakım ve temizleme maliyetlerini azaltırken, değişik mürekkep renkleriyle daha geniş baskı seçeneklerine sahip olmalarını sağlıyor. Yeni EFI Reggiani COLORS modelinde bulunan gerçek zamanlı imaj prosesi sayesinde baskı yazılımı kullanıcıların toplam iş akışı performanslarını arttırıyor.

EFI Reggiani Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adele Genoni; “Müşterilerimize daha fazla üretkenlik ve dijital tekstil uygulamaları esnasında daha iyi etkili üretim sağlamak adına geçen sene piyasaya sürülen FLEXY e VOGUE ürünlerini de kapsayan EFI Reggiani baskı makinesiyle güvenilir danışmanlık rolümüzü genişletiyoruz. Reggiani COLORS yazıcı ve yeni TERRA çözümümüz gibi ITMA Asia fuarında sergilenen ürünler, müşterilerimizin sektörün en gelişmiş tasarım, hazırlık ve üretim teknolojileri portföylerinden birinden yeni rekabet gücü kazanmaları anlamına geliyor.” ifadesini kullandı.

Gelişmiş Yazılım Eklentileri

O/18  EFI Optitex görüntülü yazılım sistemi daha kişiselleştirilebilir, kullanıcı dostu, zaman kazandıran ve markete daha hızlı üretim sağlıyor. Hepsi birarada avatar çözümüyle kullanıcıların avatarları kişiselleştirmesine, şekillerini ayarlamasına, boyut ayarlamasına ve prosesi tanımlayarak drape bitim ve uygunluk sonucunu görüntülemesine olanak tanır.

Bu yazılım, ayrıca 100’den fazla ön tanımlı kumaş portföyüyle birlikte geliyor. Kullanıcılar artık tasarımlarının fiziksel numunelerini yaratmadan önce onları görselleştirme imkânına sahip. Ve yeni EFI Optitex Marker Creation Wizard ile kullanıcıların değişik işaretçileri, kullanıcı dostu ara yüzüyle özgün ürünler yaratmasına ve bunları tanımlamasını sağlıyor.

Fiery DesignPro’ya Adobe Photoshop Eklentisi

ITMA Asia’da tanıtılan EFI’nin Fiery DesignPro yazılım ünitesinin yeni versiyonu, önemli derecede enerji tasarrufu sağlayan ve desenleri tekrarlamak ve sofistike renk çeşitleriyle direkt olarak Adobe Photoshop üzerinden düzenlenebilen güncellenmiş eklentiyi de içeriyor. Yeni araçlar şimdi ayrıca daha fazla renk derinliğiyle birlikte indeksteki renk tasarımlarını kurtarama ihtiyacını azaltıyor. Kullanıcılar ayrıca daha yumuşak geçişler ve optimum renk sonuçlarıyla, özellikle dijital tekstil baskılarında aslına uygun sonuçlar elde edebilecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.