Bir Şirketi Endüstride Lider Pozisyonuna Taşıyan Unsurlar Nelerdir?

Çin menşeli iplik üreticisi Esquel dünya çapında veri analizi ve şeffaflık yoluyla yüksek kalite ve verimlilik sunmasına yardımcı olan Uster için ideal bir ortak olduğunu gösterdi.

  20 Şubat 2020 09:38 Perşembe
Bir Şirketi Endüstride Lider Pozisyonuna Taşıyan Unsurlar Nelerdir?

Bir şirketin tanınmış bir endüstri lideri statüsüne ulaşması özel bir odaklanma, maksimum verimlilik, optimize edilmiş kalite ve genel müşteri memnuniyeti için sürekli bir talep ile bu pozisyonu yönetebilmek de daha rekabetçi bir anlayış gerektiriyor. Çin menşeli Esquel şirketi de bu özelliklerin hepsini içinde barındırıyor. Yenilikçi süreçlere ve işletme metotlarına olan bağlılığı, Esquel'in dünya çapında veri analizi ve şeffaflık yoluyla yüksek kalite ve verimlilik sunmasına yardımcı olan Uster Teknolojileri için ideal bir ortak olduğunu ortaya koyuyor.

Esquel ve USTER arasında uzun yıllara dayanan iş birliği süresince, her iki şirketin de birçok ortak noktası olduğu görüldü. Xinjiang Esquel Textile Genel Müdürü Li Guanghai ‘’Kalite arayışını paylaşıyoruz”ifadelerini kullanarak bu iş birliğinin temelini açıkladı.

Esquel sadece müşterilerinin kalite gereksinimlerini karşılamayı amaçlamakla kalmayıp aynı zamanda iş süreçlerini iyileştirmeye ve optimum kaynak kullanımı ile sürekliliğe sahip bir ürünü garanti etmeye çalıştığını gösteriyor.

Örneğin Esquel, USTER® STATISTICS yardımıyla kaliteyi kontrol etmek için iplik üretimini diğer firmaların süreçleriyle karşılaştırmakta. Yüksek kalite standartları ve USTER® sistemlerine yapılan yatırımlar, Esquel'i sertifikalı USTERIZED® işletmesi olarak nitelendirmektedir. Bu kalite mührü, bir işletmenin düzenli denetimlerden geçtiğini ve sürekli yüksek kalitede iplik ürettiğinin kanıtıdır.

Gelecek: Bağlantı ve Önlem

Esquel, USTER ile olan işbirliğini bir adım önde olmak için kullanıyor. Mevcut koşullar içerisinde üretim optimizasyonun kontrolü ulaşılabilirdir. Şeffaflığı üretim hattı boyunca birleştirmek hedeflenen gelecektir. Üretimden elde edilen gerçek zamanlı bilgiler veri analizi ile bütünleştirilir. Bu yöntemle, erken üretim aşamalarında, makinelerin durdurulmasından veya elde edilen ürünün hatalı olmasından daha önceki süreçte olası hatalar tespit edilip ortadan kaldırılabilir. Erken önleme sistemi, komple üretim döngüsünün gelecekteki / sonuçlarını iyileştirir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.