Bilkur'dan Yeni Bir Ürün Datalogic QD–2400

Bilkur, dünya OT/VT lideri Datalogic’in kablolu karekod okuyucusu QD-2400’ü Türkiye pazarına sundu...

  24 Ocak 2014 08:24 Cuma
Bilkur'dan Yeni Bir Ürün Datalogic QD–2400

Dünyanın önde gelen barkod ürünlerini Türk pazarına sunan Bilkur, 1989 yılından bu yana sektörde önemli bir katma değeri temsil ediyor. Aclas, Argox, Bitatek, Godex, Unitech ve Zebex marka barkod okuyucu, barkod yazıcı ve el terminallerinin Türkiye distribütörlüğünü yürüten Bilkur, uzman kadrosu ve profesyonel felsefesi ile hazırgiyim, tekstil ve perakende sektörünün talep ettiği çözümleri sunuyor.

Barkod ürünleri pazarındaki payını sürekli arttıran ve satışının yüzde 95’ini ithalatını yaptığı ürünlerden oluşan firma, Datalogic’in kablolu karekod okuyucusu QD-2400’ü Türkiye pazarına tanıttı.

Datalogic QD-2400 model kablolu karekod okuyucusu; 1D/2D barkodları okuyabilme, Wide VGA tarama, 1D barkodlarda 0,1 mm çözünürlük, ışıklı ortamlarda bile sorunsuz çalışabilmesi, darbelere dayanıklılığı, barkod okumayı doğrulamak için "Green Spot" ışığı ve ekonomik fiyatı gibi özellikleri ile birçok ihtiyaca cevap verebilecek olan ürünü kullanıcıların beğenisine sundu.

Müşterilerine değer katmak amacını benimseyen Bilkur, stok ürün desteği ile sektöre kesintisiz ürün tedariği sunuyor. Ayrıca, cihaz satışları dışında farklı hizmetler de gerçekleştiren, Bilkur; proje desteği, finansal hizmetler, pazarlama ve eğitim hizmetleri, iyi bir teknik destek ve ücretsiz demo hizmetlerini, müşteri memnuniyeti ilkesi ile yürütüyor.

Olivetti, Sharp, Hugin ve Mettler Toledo marka pos cihazları, yazarkasa ve barkodlu terazileri ürün yelpazesini katan Bilkur, market ve mağaza otomasyonunda da anahtar teslim çözümler sunuyor. Firma aynı zamanda, TOBB-Global Standardizasyon merkezi tarafından Bilgi Sağlayıcı Firma olarak atanarak, yeni bir başarı daha elde etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.