Baldwin, Western Quartz Products’I Bünyesine Kattı

Baldwin Teknoloji UV Teknolojisi Öncü Firması Western Quartz Products iştirakini bünyesine kattı.

  15 Temmuz 2020 12:47 Çarşamba
Baldwin, Western Quartz Products’I Bünyesine Kattı

Baldwin Teknoloji, Ultra-Viole (UV) kürleme ve aydınlatma lambalarının pazarlamasında uzun süredir küresel bir pazar lideri olan Western Quartz Products'ın bazı varlıklarının satın alındığını açıkladı.

“Heyecan Duyuyoruz”

Baldwin'in CEO'su Joe Kline konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Müşterileriyle birlikte Western Quartz'ı küresel UV teknolojisi hattımıza baskı, ambalaj ve endüstriyel pazarlar için süreç iyileştirme odaklı geniş ürün portföyümüze davet etmekten heyecan duyuyoruz. Bu satın alma ayrıca Baldwin'in ekip üyeleri için şefkatli, iş birlikçi, insan merkezli kültürümüzü taşımaya devam ederken müşterilerimizin menfaatlerini karşılama ve teknoloji eksenli bağlantılarımızı genişletme taahhüdünün gösterimidir.” ifadelerini kullandı.

“Quartz, Büyük Bir Organizasyona Katılıyor”

Western Quartz CFO Direktörü Katy Wetterstrand ise, “Baldwin ailesine katılmaktan ve bu satın alma yoluyla 89 yıllık kalite ve yenilikçi mirasımızı korumaktan gurur duyuyoruz. UV teknolojisinin dünyadaki sterilizasyon ve dezenfeksiyondaki yeni uygulamalar yoluyla üretim süreçlerinin ve insan güvenliğinin iyileştirilmesine yardımcı olması heyecan verici bir süreç. Baldwin sayesinde Western Quartz, önemli erişim ve kaynaklara sahip büyük bir organizasyona katılıyor; müşterilerimiz ve sektör için hizmetlerimizi ve yeteneklerimizi genişletmeye devam etmeyi umuyoruz.” dedi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.