Baldwin Teknoloji’nin Yeni CEO’su Joe Kline Oldu

Yenilikçi süreç otomasyon teknolojisinin önde gelen küresel üreticisi Baldwin’in yeni CEO’su Joe Kline oldu.

  11 Mart 2020 09:34 Çarşamba
Baldwin Teknoloji’nin Yeni CEO’su Joe Kline Oldu

Baldwin Teknoloji’nin liderlik ekibi, Ohio Üniversitesi'nden elektrik mühendisliği lisans derecesine ve Saint Louis Üniversitesi'nden uluslararası işletme alanında İşletme Yüksek Lisansına sahip Joe Kline’ı CEO olarak atadı.

“İnsan Odaklı Deneyimli Bir Lider”

Görevi devreden Baldwin eski CEO’su Kyle Chapman yaptığı açıklamada “Joe, hem şirket kültürümüze hem de müşterilerle uzun vadeli olumlu ilişkiler kurmak için mükemmel uyum sağlayan, son derece insan odaklı, deneyimli bir lider.” ifadelerini kullandı.

“Baldwin’in Zengin Mirasını Geliştirmeyi Umuyorum”

Yeni CEO Joe Kline ise görevi devralmasına ilişkin yaptığı açıklamada “Baldwin, tek bir çatı altında büyüyen, birbirine bağlı teknoloji koleksiyonuna sahip. Bu kapsamlı çözümleri küresel pazarlarımıza ve müşterilerimize sunmak için çalışmaktan heyecan duyuyorum. Ürün ve hizmet kapasitemizi güçlendirmek için dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizle etkileşime geçmeyi ve Baldwin'in müşterilerimizin operasyonlarını geliştirmesine yardımcı olan ürün ve hizmet çözümleri sunma konusundaki zengin mirasını geliştirmeyi umuyorum.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.