3 Dev Şirketten Isıtılabilir Kapsül Koleksiyonu

Telekom, AlphaTauri ve Schoeller ısıtılabilir kapsül koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

  06 Mart 2020 10:40 Cuma
3 Dev Şirketten Isıtılabilir Kapsül Koleksiyonu

Serin havalardan kendinizi nasıl korursunuz? Bunun için kaç cekete ihtiyacınız var? Herkesin ceketinin sıcaklığını kendisinin belirleyebildiği bir biçime adapte edilirse ne olur? Akıllı kumaşlar, teknolojik yeterlilikle birleşerek özelliklerinden ödün vermeden bir üründe nasıl ortaya konur?

3 Şirket Bir Araya Geldi

Telekom, AlphaTauri ve Schoeller amaç için bir araya geldi. Telekom teknolojik yetkinliklerini ortaya koyarken, AlphaTauri, ve Schoeller, ısıtma teknolojileri, kumaşlar ve elektronik bileşenleri geliştirdi.

Isıtılabilir Kapsül Koleksiyonu, iki farklı renk seçeneğinde ceket ve jile ile adapte edilebiliyor. Kullanıcılar, ceket veya jile içindeki sıcaklık seviyesine kendisi karar verirken; giyim parçaları bir applikasyon tarafından  çalıştırılıyor. Cep ve bel noktasında bulunan bağımsız parçalar da ısıtılmaya uygun.

“Metropol Kaşifleri”

Erkekler ve kadınlar için “metropol kaşifleri’’ olarak adlandırılan koleksiyon, yaşam tarzı ve teknoloji odaklı tüketici segmentini hedefliyor. Hazır giyim ürünleri, sezonlar arasında geçiş sağlayabilir, soğuk havalara uyumludur ve seyahat ederken, yürüyüş yaparken veya diğer spor aktivitelerini yerine getirirken Pratik olması hedeflendi. Kısmen ısıtılabilir jile tek başına veya bir ceketin altına giyilebiliyor.

İki Isıtma Seviyesi

İdeal ısınma sıcaklık seviyesi, ceket ve jile içindeki iki ısıtma seviyesinden seçilebilir. Schoeller® E-Soft-Shell ısıtma teknolojisi sayesinde ısı fonksiyonu tamamen kumaşa entegre edilmiştir ve kullanıcının vücuduna göre uyarlanabilir. Bunun ötesinde, dahili sensörler ceketin içindeki mikro sıcaklığı ölçebilir.

Ceket, bağlantının ve yapay zekanın yaygın olarak kullanıldığı ek özelliklerle daha da geliştiriliyor.
Telekom Fashion Fusion ve VP Brand Telekom Marka Sahibi ve Kurucusu Antje Hundhausen, “Dijital yaşam tarzı markası olma yolunda sürekli olarak bireysel yaşam tarzlarının iyileştirilmesi üzerinde çalışıyoruz. Isıtılabilir Kapsül Koleksiyonu, teknolojiyle modada devrim yaratan  devrimci bir yeniliktir. Her günü, hava koşullarının farkılıklarını gözetmeksizin, daha rahat hale getirir ve modayı daha ilginç kılar.5G teknolojisi, önümüzdeki birkaç yıl içinde her yeniliği ağ desteği bağlantısıyla gerçekleştirerek büyüleyici kullanımlar için fırsatlar yaratabilecektir. Çünkü moda bile teknolojiden yararlanabilir.” dedi.

Red Bull Global Tüketici Ürünleri Başkanı ve AlphaTauri Genel Müdürü Ahmet Mercan “AlphaTauri için anahtar sözcük inovasyondur! Isıtılabilir Kapsül Koleksiyonu, ilgili uzmanlık ve  paylaşılan zihin setleri sayesinde müşteri için gerçek değerin nasıl yaratılabileceğinin bir örneğidir: sadece oyuncular statükoyu sorgulamaya istekli olduğunda yeni ve yenilikçi bir değer yaratılabilir. Kollektif olarak oluşturulan bu kapsül, ayrıca AlphaTauri tasarım imzasını da içeriyor; modanın birleşimi, işlevi ve tüketici için katma değer yaratan yenilikçi özellikler! ” ifadelerini kullandı.

Schoeller Textil AG CEO'su Siegfried Winkelbeiner ise açıklamasında “E Soft-Shell ısıtma teknolojimiz ve inovatif tekstil ve teknolojilerimizle koleksiyonun işlevselliğine önemli katkılarda bulunduğumuz için gurur duyuyoruz. Schoeller için akıllı tekstiler, sektörün heyecan verici  geleceği için stratejik bir odak noktasıdır. Bizim için işbirliği büyük bir öğrenme deneyimiydi ve ticari bir ürün için ısıtma teknolojisini  kullanmak için ilk fırsatımızdı.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.