Trützschler’den Fark Yaratan Yeni Ağ Teknolojisi

Trützschler, müşterilerimizin sürekli artan beklentilerini karşılayan taraklama işlemi için her zaman yeni yaklaşımlar üzerinde çalışıyor.

  31 Mart 2021 09:06 Çarşamba
Trützschler’den  Fark Yaratan Yeni Ağ Teknolojisi

Tarak garnitürleri pazarındaki müşterilerimiz, en yüksek kalite standartlarını karşılamaya çalışırken, kullanım süresi, verimlilik ve karlılığa çok keskin bir şekilde odaklanır. Trützschler'in oyunun kurallarını değiştiren yeni bir taraklama teknolojisi geliştirmesinin nedeni budur. SUPERTIP olarak adlandırılır ve TC 19i makinelerimizin yanı sıra diğer taraklar ve makaralı taraklar için etkileyici sonuçlar sağlar.

Trützschler'de, müşterilerimizin sürekli artan beklentilerini karşılayan taraklama işlemi için her zaman yeni yaklaşımlar üzerinde çalışıyoruz. Yeni SUPERTIP taraklama teknolojisi, bu sürekliliğe sahip bu süreçte heyecan verici bir kilometre taşıdır. Brizör telleri için teknolojik ve süreçle ilgili yenilikleri hedefleyen bir geliştirme projesinin parçası olarak tasarlanmıştır. Pilot Projeler pazardan olumlu tepkiler aldı ve ekiplerimizi bu yeni gelişmeyi TC 19i dahil diğer ürün gruplarına aktarmaya başladı.

Bu teknolojiyi aralık optimizasyonu ile birlikte uygulayarak, TC 19i için kullanım sürelerini yüzde 35'e kadar artırabildik. Bunun da ötesinde, servis ve bakım kontrolleri arasındaki zaman farkları ve yine yeniden garnitürleme gereksinimlerini artırdık. Bu avantajlar bir araya getirildiğinde, yüzde 23'e varan tahmini maliyet tasarrufu sağlar.

Çok Çeşitli Modeller İçin Sıradışı Veriler

SUPERTIP'in avantajlarına, taraklama teknolojisinin potansiyeline bağlı olarak diğer tarak modelleriyle de ulaşılabilir. Her tür hammadde için ve açık-uçlu iplik, penye iplik vb. geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılabilir. Aslında, Trützschler artık tüm silindir garnitürler ve taraklama teknolojileri için SUPERTIP garnitür jenerasyonunu pazara sunuyor.

SUPERTIP, dişlilerin artan stabilitesinin kullanım sürelerinin önemli ölçüde uzamasına yol açtığı nonwovenlar için de benzer sonuçlar elde etti. Bu, özellikle doffer, worker ve ana silindirde olmak üzere, yüksek hızlı silindir taraklarında özellikle belirgindir.

Trützschler, Barselona'daki ITMA 2019'da SUPERTIP hakkında bilgiler ve mevcut potansiyel yeni müşterilerle test imkânına sahip oldu. Pozitif geri dönüşler, yeni taraklama teknolojisinin tarak garnitür işlemi için önemli bir dönüm noktası olduğunu doğruladı çünkü SUPERTIP süper verimli, süper güvenilir ve çok yönlü – ismi her şeyi ifade ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.