Stäubli’den çorap örme süreçlerini kısaltan otomasyon çözümleri

Stäubli Türkiye, farklı iğne sayılarındaki üç ayrı çorap örme makinesiyle birlikte çalıştırdığı D4S otomatik çorap burnu kapama cihazını tanıttı.

  22 Ocak 2020 10:42 Çarşamba
Stäubli’den çorap örme süreçlerini kısaltan otomasyon çözümleri

Küresel çapta mekatronik çözüm sağlayıcısı Stäubli Türkiye, farklı iğne sayılarındaki (144,156 ve 200 iğne) 3 ayrı çorap örme makinesiyle birlikte çalıştırdığı D4S otomatik çorap burnu kapama cihazının tanıtımını gerçekleştirdi.

Pek çok fabrikada çorap burnu kapama manuel olarak veya operatör tarafından manuel müdahale sonrasında bir dikiş makinesi kullanılarak yapılıyor. Bu işlem zaman alırken, aynı zamanda kaliteden ödün veriliyor.

Yenilikçi tasarım

Stäubli’nin D4S otomatik çorap burnu kapama cihazı ise bu sorunu çözmek için tasarlandı. Tamamen yeni ve parlak bir fikrin ürünü olan bu cihaz, çorap makinasında çorap burnunun kapanmasını sağlıyor. Yüksek kalite, ürün standardizasyonu ve çok kısa duruş süresi garantisi veriyor. Çoraplar işlem devam ederken çıkarılıyor. Otomatik çorap alma ve dikme işlemi elektronik olarak kontrol ediliyor.

Kolay kurulum

8 ile 19 kovan aralığındaki çorap makineleri için mevcut olan kompakt tasarıma sahip D4S'in kurulumu oldukça kolay. Üretim verimliliği ve maliyet tasarrufunda ise belirleyici avantajlar sunuyor.

D4S cihazına ek olarak 2900 SL, DEIMO kontrolör serisinin en son modelidir. İç giyim ürünleri, çoraplar, yünlü çorap, külotlu çorap ve çeşitli alanlarda orta ve kalın çaplı örme ürünleri üretiminde kullanılan yuvarlak örme makineleri için elektronik kontrolör olarak hizmet verir. 2900 SL ayrıca desen programlama için CAD grafik yazılımı, arayüzler, uzaktan erişim ve makine görüntülenmesini içerir. Linux tabanlı bir işletim sistemi tarafından çalıştırılır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.