Sanitized, Consolidated Pathways ile Masaya Oturdu

Sanitized, Consolidated Pathways ile yeni marka ve temsilcilik anlaşması imzaladığını duyurdu.

  04 Mayıs 2020 15:54 Pazartesi
Sanitized, Consolidated Pathways ile Masaya Oturdu

SANITIZED AG, Sanitized® koku yönetimi, hijyen fonksiyonu ve materyal koruma teknolojilerini markalara ve perakendecilere küresel çapta tanıtmak amacıyla Consolidated Pathways Inc. Midland ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Consolidated Pathways Inc., Sanitized® ürünlerinin yeni markası ve teknik temsilcisi sıfatıyla anlaşma imzaladı.

Alanlarını Küresel Çapta Genişletmeyi Hedefliyorlar

Consolidated Pathways, Sanitized® serisi antimikrobiyal ürünler için küresel bir marka ve teknik temsilci olarak önemli bir rol almaktadır. Konsolide Pathways Sanitized® ürünlerinin tekstil ürünlerinde ticarileştirilmesine odaklanacak. SANITIZED AG'nin sunduğu teknolojilerin erişimini genişletmek için polimer tabanlı antimikrobiyallerdeki deneyimlerinden faydalanmayı planlıyor.

SANITIZED AG, 1935'ten beri antimikrobiyaller konusunda yapmış oldukları çalışmalarla tanınıyor. Consolidated Pathways, Inc Midland ise Michigan ABD merkezlidir. Polimer bazlı antimikrobiyallerin ve sürdürülebilir yüzey modifikasyon teknolojilerinin ticarileştirilmesinde uzun süreli bir deneyimi sahip.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.