Şangay’da Oerlikon rüzgarı

Müşteri bazlı çözümlerin adresi Oerlikon Nonwoven, 11-13 Aralık tarihlerinde gerçekleşen 18. Şangay Uluslararası Nonwoven Fuarı’na katıldı.

  22 Ocak 2020 11:10 Çarşamba
Şangay’da Oerlikon rüzgarı

Hijyen, medikal, filtreleme ve diğer teknik uygulamalar ile kapsamlı ürün ve bilgi birikiminin getirdiği müşteri bazlı çözümleriyle rüzgâr estiren Oerlikon Nonwoven, Şangay’da düzenlenen fuarda ziyaretçiler tarafından büyük takdir topladı.

“Birçok tartışma doğru yolda olduğumuzu gösterdi”

Oerlikon Nonwoven Satış ve Pazarlama Müdürü Dr. Ingo Mählmann "Birçok tartışma, stratejimiz ve teknolojilerimizin daha da geliştirilmesi ile doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Tek kullanımlık dokunmamış kumaşlar için ve jeotekstiller için teknoloji çözümleri ziyaretçiler tarafından hayranlıkla karşılandı " dedi.

Dünyaca ünlü dokusuz yüzey kumaş üreticileri, Oerlikon’a ait Spunbond, Meltblown ve Airlaid teknolojisinin avantajlarından faydalanabilmek için stand ziyareti gerçekleştirdi.

Oerlikon, Spunbond teknolojisi alanındaki yerini koruyor

Oerlikon Nonwoven, spunbond teknolojisi alanındaki yerini korumaya devam ediyor. Polyester veya polipropilenden elde edilen jeotekstiller için üretim süreci optimize edildi. Düşük enerji tüketimi ile de yüksek üretim ve verimlilik kapasiteleri karakterize edildi.

Dokunmamış hijyen kumaş üretimi için Oerlikon Nonwoven, yeni QRS tesisini (QualitySized Right) sunmaktadır. Bu tesisin ağ oluşturma kısmı, Oerlikon'un Çin mühendislik ortağı tarafından sağlanmaktadır ve tesise bütünlükle entegre edilmiştir. Dokunmamış kumaş üreticisi için avantajı ise, nispeten düşük yatırımlarla cazip bir fiyat seviyesinde rekabetçi çözümler sunması.

Meltblown teknolojisi nonwovene değer katıyor

Oerlikon Nonwoven'in optimize edilmiş meltblown teknolojisi ile yeni, benzersiz ve oldukça sofistike  filtre teknolojisi yüksek kalitede hazırlanırken, mevcut tesislerde veya diğer teknolojilerle birlikte ‘tak & üret’ yüklemeleri gerçekleştiriliyor. Oerlikon Nonwoven'ın meltblown prosesi, günümüzde meltblown nonwoven kumaşının değerini etkin bir şekilde ispatlamasına ve ileriye dönük süreklilik odaklı gelişmelere olanak sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.