RSG’den Dar Kumaşlar İçin Yeni Teknoloji

Teknik tekstil alanında teknoloji geliştiren RSG, dar kumaşlarda uygulanan otomasyon çözümlerine odaklandı

  08 Mayıs 2013 17:49 Çarşamba
RSG’den Dar Kumaşlar İçin Yeni Teknoloji

Yenilikçi tekstil makineleri üretimiyle teknik tekstil sektörüne hizmet eden RSG, özellikle otomotiv tekstilleri alanındaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor. 30 yılı aşan süredir Stuttgart’ta dar kumaşların üretimine dönük teknolojiler sunan firma özellikle emniyet kemeri, kayış gibi kumaşların üretimini odak noktasına alıyor.  Firma, otomotiv tekstilleri sektörüne sunduğu “Narrow-Matic” makine nesilleri ile bağlama sistemleri ve yuvarlak askılar için tam otomatik üretimi garanti ediyor. Firma ayrıca teknolojik makineleri ile hem maliyet tasarrufu sağlıyor hem de belirgin bir kapasite ve kalite artışını beraberinde getiriyor. 10-13 Haziran 2013 tarihinde yapılacak Texprocess Fuarı’nda ilk kez sergilenecek olan Narrow-Matic, sargı açma (unrolling), kesme, besleme, katlama, dikiş, sarma ve paketleme gibi bütün üretim adımlarını tek elden yönetme imkanı sunuyor. Buna ek olarak makine fabrikada yer alan tamamlayıcı tekstil bileşenlerine entegre yapısı ile dikkat çekiyor.

Makinede dikişi de içine alan bütün üretim süreci görüntülenebilirken, böylece son üründe yapılan hata oranı da azaltılıyor. Texprocess Fuarı’nda 5.1 salonu C10 standında yer alacak olan RSG’nin fabrika jenerasyonunu sunacağı ürünün, etkinlikte de ilgi görmesi bekleniyor. Tekstil endüstrisi için dikiş sürecine yönelik tam otomatik üretim hatları sunan RSG, teknik tekstil, dar kumaşlar, dikiş otomasyonu alanlarına yönelik hizmet sunuyor. Aynı zamanda talebe göre firmaların yaşadığı teknik sıkıntılara odaklı makine üretimi yapan RSG, ürün kalitesinin geliştirilmesi, hataların önlenmesi, üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik tedarik sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.