Oerlikon Nonwoven FILTECH’de

Oerlikon Nonwoven 8-10 Mart’ta Köln’de düzenlencek olan Filtech fuarına katılarak en yeni geliştirdiği teknolojilerini tanıtacak .

  07 Mart 2022 09:01 Pazartesi
Oerlikon  Nonwoven  FILTECH’de

Oerlikon  Nonwoven  Satış Müdürü  Dr. Ingo  Mählmann, "Başarılı ürünlerinizin yapıldığı malzemeleri  sürdürülebilir bir şekilde üreten sistemler, makineler  ve bileşenler üretmeyi  seviyoruz" diyor. Bu talep, şirketin sürekli  teknoloji iyileştirmelerine ve müşterileriyle güçlü bir ortaklığa  olan tutkusunu ifade ediyor. Şimdi Oerlikon  Nonwoven,  filtreler ve filtrasyon  sistemleri için portföyünü ilk  kez Köln'deki FILTECH'te (08-10 Mart 2022) sunuyor. Keçe imalatı için Neumünster’deki tesisat  üreticisi, filtrasyon uygulamaları için pazar ve müşteri  odaklı sistem çözümlerine odaklanma fırsatını kullanıyor. Fuar ziyaretçileri ekiple 8. salonda  B18 standında buluşabilir ve kendilerini şirketin kapsamlı  ürün ve süreç bilgi birikimine kaptırabilirler.

Filtrasyon Neumünster'den önde gelen Meltblown yetkinlikleri

Filtrasyon, izolasyon ve sorpsiyon uygulamaları için benzersiz ve son derece talepkar keçeler, Oerlikon Nonwoven'ın Meltblown teknolojisi sayesinde kolay ve verimli bir şekilde üretilebilir. Filtre ortamını ve membranları üretmek için kullanılan polimerler, uygulama alanları kadar çeşitlidir. Ürün yelpazesi, klasik poliolefinlerden (PP, PE) PET, PLA, PBT ve PA'ya, PPS ve TPU gibi özel plastiklere kadar uzanır. Tüm bunlar ve diğer ham maddeler, Oerlikon Nonwoven Meltblown yöntemi ile güvenli bir şekilde işlenebilir.

Oerlikon Nonwoven tarafından geliştirilen ecuTEC+ yükleme ünitesi ile hava geçirgenliğini düşürmeden Meltblown ortamın filtrasyon performansını artırmak için filtre ortamı elektrostatik olarak çok verimli bir şekilde yüklenebilir. Yüksek esnekliği, onu şu anda piyasadaki diğer konseptlerden ayırıyor. Kullanıcı, çok sayıda olası varyasyon arasından özgürce seçim yapabilir ve böylece filtre uygulaması için en uygun yükleme yoğunluğunu ayarlayabilir. Ancak, ecuTEC, Oerlikon Nonwoven'ın filtre ortamının performansını ve ürün çeşitliliğini daha da artıran yeni yükleme ve donanım sistemleri çağının sadece başlangıcıdır. Uzman ziyaretçiler, yepyeni bir ürünü ve hayal edilemeyen performans olanaklarını ayrıntılı olarak görmek için Oerlikon Nonwoven standına davetlidir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.
Ooo
misafir 30 Nisan 2022 03:19 Cumartesi
   
Yorum Sayısı (1)