Nonwoven Taraklar İçin Worker ve Doffer Telleri

Nonwoven kumaş üretiminde sadece kumaşın özellikleri değil, elyaf kullanımının en aza indirilmesi de kârlı bir kumaş üretimi için çok önemlidir.

  10 Haziran 2021 09:08 Perşembe
Nonwoven Taraklar İçin Worker ve Doffer Telleri

Daha verimli performans ve hammaddeden tasarruf

Nonwoven kumaş üretiminde sadece kumaşın özellikleri değil, elyaf kullanımının en aza indirilmesi de kârlı bir kumaş üretimi için  çok önemlidir. Bu, nonwoven kumaşın içindeki tüm elyafların homojen şekilde dağılmasıyla elde edilir. Yüksek üretim kalitesiyle birlikte daha yüksek verimlilik ve kârlılık sağlar.

SiroLock® Spunlace hatlarında yüksek hızlar için ,

SiroLock®-spunlace hatlarında yüksek hızlar için worker ve doffer silindirleri için tasarlanmış Groz-Beckert Tarak Telidir. SiroLock® yüksek hızlarda lif kontrolünün artışını ve elyaf kaybının önlenmesini sağlar. Bu özellikler ile geleneksel tellere göre daha yüksek hızlarda daha fazla elyaf kontrolü ve hızlı üretim sayesinde üretimde verimlilik sağlar.

Sonuç olarak SiroLock® doffer telleri daha hızlı üretim hattına ve daha kaliteli kumaş kalitesine imkan sunar. SiroLock® worker telleri ise liflerin daha iyi karışmasını sağlar ve yüksek hızlarda elyaf uçuntularını önler.

EvoStep® Needle Punch hatlarında daha iyi kumaş kalitesi ve hammadde tasarrufu için;

EvoStep® geleneksel tellere göre daha keskin bir açıya sahip ucunun altındaki diş önünde optimize edilmiş bir geometriye sahip, worker ve doffer silindirleri için üretilmiş bir Groz-Beckert Tarak telidir.

Evrimsel EvoStep® geometrisi, geleneksel tellere kıyasla %30’a kadar daha yüksek elyaf tutma kapasitesine sahiptir. Doffer tellerinde ortaya çıkan daha yüksek elyaf aktarımı, silindir üzerinde gereksiz elyaf sirkülasyonuna karşı koruma sağlar, böylece silindir teli aşırı yüklenmesini ve elyaf kaybını önler. Worker silindirlerinde EvoStep® elyaf uçuntusunu önler ve lif karışımını iyileştirir. Bu avantaj kombinasyonu daha iyi kumaş kalitesi ve hammadde tasarrufu sağlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.