“Naylon Bazlı Üretimi Güçlendirme Yolunda Önemli Aşama”

DOMO Chemicals, Solvay’ın Avrupa Performans Poliamidleri İşletmesi’nin satın alma işleminin tamamlandığını açıkladı.

  19 Şubat 2020 10:02 Çarşamba
“Naylon Bazlı Üretimi Güçlendirme Yolunda Önemli Aşama”

Yüksek kalitede mühendislik ürünlerinin önemli üreticileri arasında yer alan DOMO Chemicals’ın CEO’su Yves Bonte, bu satın alma işleminin DOMO Chemicals’ın naylon bazlı mühendislik malzemeleri üretimini güçlendirme yolunda önemli bir aşama olduğunu söyledi. Bonte, müşterilerine önemli bir küresel hizmet sağlayacısı olmak için entegre çalışan ekiplerinin teknoloji ve tasarım yeteneklerini birleştirdiğini, bunun sürdürülebilir büyüme stratejilerini hayata geçirmede önemli bir adım olduğunu belirtti.

“Benzersiz Bir Entegre Naylon Üreticisi Olmaya Karar Verdik”

Bonte son devralma işlemi olarak farklı ekiplerin ve yeteneklerin tamamlayıcı güçlerini keşfetme ve entegre etme sürecine başlayacaklarını bunun yanı sıra benzersiz bir entegre naylon üreticisi olmaya karar verdikleri için öncelikli odak noktalarının müşterilerin ihtiyaçlarına hizmet etmek ve gereksinimlerini karşılamak olduğunu anlattı. Bonte, hem DOMO Chemicals'ın hem de satın alınan firmaların devamlılığa sahip çok dinamik çalışan bir pazar ortamında süreç, ürün ve uygulamaların gelişimi için daha da yüksek kaliteli, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlere erişebileceğini anlattı.

 

Performans Poliamidleri İşletmeleri Polonya, Fransa, İspanya, Almanya, İtalya gibi ülkelerde 1100 çalışanıyla farklı sektörlerde üretim, satış, teknik destek, Ar-Ge gibi alanlarda hizmet veriyor. Anlaşma aynı zamanda Fransa'daki BASF ve DOMO arasında Adipik asit üretimi için ortak bir girişimi de içeriyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.